Zararlı madde bulundu! Tüm marketlerde raflardan kalkıyor

Ünlü bir peynir markasında zararlı bir madde tespit edildiği bildirildi. Bu durum üzerine, yetkililer tüm marketlere acil koduyla talimat vererek, raflardan kaldırılmasını istedi.

GİRİŞ 27.09.2024 11:34 GÜNCELLEME 27.09.2024 11:39
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fransa menşeli Abbaye de Cîteaux marka peynirler, içerdiği yabancı cisimler ve Listeria Monocytogenes bakterisi nedeniyle tüm marketlerden acil koduyla geri çağrıldı.

Yapılan açıklamada, özellikle Abbaye de Cîteaux x3 peynirinin geri çağrılmasına yönelik uyarılar yapıldığı belirtildi.

SEMPTOMLARI TEK TEK SIRALANDI

Listeria bakterisi, insan sağlığı açısından ciddi riskler taşıdığı için, bu tür gıdaların tüketilmemesi gerektiği vurgulandı.

Şirket, bakterinin neden olduğu sağlık sorunları arasında bulantı, kusma, ishal gibi belirtilerin yanı sıra, uzun bir kuluçka döneminden sonra grip benzeri semptomların ortaya çıkabileceğini açıkladı.

PARA İADESİ YAPILACAK

Tüketicilere yönelik önemli bir duyuru da yapıldı; satın aldıkları ürünleri fatura göstermeden iade edebilecekleri ve geri ödemelerin yapılacağı bildirildi.

Bu durum, müşterilerin ürünlerini güvenli bir şekilde iade etmesine olanak tanıyacak.

KAYNAK: ENSONHABER
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Sakin 1 saat önce Şikayet Et
    İthalatını durdur
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Markası ne
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    bizden yurtdışına gıda gidince gümrükten geri dönüyor da, bize yurtdışından gıda gelince neden kontrol edilmeden raflara çıkıyor. sahipsiz bir ülke miyiz...
    Cevapla
  • Osman 1 saat önce Şikayet Et
    Bu gavurun hiç bir şeyini almamak gerek bizi yavaş yaval öldürüyorlar
    Cevapla
  • Kartal 1 saat önce Şikayet Et
    Yahu sahtekarlık yapan pis melunlari açıklayın ki bizde vatandaş olarak bilelim , herkes hilebaz sahtekar olmuş sahtekarlar birbirini biliyor tanıyor ancak vatandaşın bundan haberi yok böyle devleti yönetmek mi olur , Hz Allahim hepinizi bildiği gibi yapsın sahtekarlar sahtekarlari korunmuş, korumuyorsaniz hodri meydan artık ifşa edin açıklayın bizde yönetenlerin sahtekar olmadığına ina
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle