Heyecanlandıran paylaşım: Karadeniz gazı geceyi aydınlattı!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Karadeniz gazının karada yanmaya başlamasıyla ilgili paylaşımda bulundu.

GİRİŞ 19.04.2023 06:21 GÜNCELLEME 19.04.2023 06:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

TPAO'nun Twitter hesabından yapılan videolu paylaşımda, "Enerjide Bağımsız Türkiye hedefiyle çıktığımız yolda; azimle sabırla inançla çalışarak sözümüzü tuttuk ve Karadeniz gazını Sakarya Gaz Sahası Kara Tesisi'ne başarıyla getirdik. Karadeniz Doğal Gazı Devreye Alma Töreni için hazırız. Bu projeye emek ve gönül veren herkese minnettarız" ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda görüşlerine yer verilen Bilgin, şunları kaydetti:

"Çok şükür bu mübarek ramazan gününde ne kadar şükretsek az. Milletimizin dualarıyla çıktığımız bu yolda, Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevi tamamlamış olmanın huzuru içerisindeyiz. Allah'a çok şükür, bugünü de gördük. Bütün takım arkadaşlarımızla beraber, Karadeniz'in derinliklerinde keşfettiğimiz gazı karaya ulaştırmış olduk. Sayın Cumhurbaşkanım sözümüzü tuttuk, bize verdiğiniz görevi tamamladık. Arz ederim."

Öte yandan, görüntülerde karaya ulaştırılan doğal gazın Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde bulunan yakma ünitesindeki dronla çekilmiş test işlemlerine de yer verildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Harika ya, alayına gelsin
    Cevapla
  • Siirtli 1 yıl önce Şikayet Et
    Etkilenmemek elde değil. Var olsun cumhurbaşkanımız, Allah seni başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Envers 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeme milletime hayırlı olsun zillete de umarım biran evvel hizmet ettikleri batılı ülkelere defolup gittiklerini görürüz
    Cevapla
  • nevo 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolumuzu daimi açık etsin inş.
    Cevapla
  • yakup 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim bünye bunlara alışık değil soğandan haber verin bize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle