Karadeniz gazında kritik işlem tamamlandı!

Türkiye'nin enerjide dışa bağımlılığını önemli ölçüde azaltacak Karadeniz gazında kritik eşik aşıldı. Karadeniz gazını karaya taşıyacak boruların deniz tabanına yerleştirilme işlemi tamamlandı.

Karadeniz gazında kritik işlem tamamlandı!
Karadeniz gazında kritik işlem tamamlandı!
GİRİŞ 05.04.2023 19:33 GÜNCELLEME 05.04.2023 20:11
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Karadeniz gazını karaya taşıyacak boruların deniz tabanına yerleştirilme işleminin tamamlandığını duyurdu.

TPAO'nun Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Karadeniz'deki enerji üssümüzü, Sakarya Gaz Sahası Kara Tesisi'ne bağlayan boruların deniz tabanına yerleştirme işlemi başarıyla tamamlandı. Enerjide Bağımsız Türkiye, 20 Nisan 2023." ifadelerine yer verildi.

Sakarya Gaz Sahası'ndaki son güncellemelerle Karadeniz'deki gaz rezervi 710 milyar metreküpe ulaşmıştı. 20 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Karadeniz gazının törenle karaya çıkarılması hedefleniyor.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 44
  • ismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunca güzelliği görmeyip pkklılara bile bile oy veren haindir
    Cevapla
  • Cskn 1 yıl önce Şikayet Et
    Yeni gaz sahaları bulmaya yogunlaşılmalı. Asla durulmamalı
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    Eeey benim akıllı müslüman halkım, bunca hizmeti, bunca yatırımı, bunca savunmadaki kalkınmayı görmeyipte, yeniden ilaç, tüp, ekmek, bankamatik,hastahane kuyruklarını,ülkenin bölünmesini arzuluyorsanız buyurun K.Kya oy verin...
    Cevapla
  • İismail 1 yıl önce Şikayet Et
    Koalisyonla yönetilen yıllarda bakanlar Kurulu'nun toplanamadığını biliyorum. Falan bankayı bizim yönetimimize vermezseniz... Toplantı yapılamadı. Şimdi elbet eksiklikler olsada icraat var
    Cevapla
  • ek9 1 yıl önce Şikayet Et
    kim ne derse desin icraat var iş var .eskiler ve muhalefet anca uydurma vaadlar var uydurma kişileri istiyorsanız buyrun dicek birşey yok. ak partinin içinde menfeati için çalışanlar yokmu dolu ama kötünün iyisi diyecegiz yola devam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle