BOTAŞ deprem bölgesine doğal gaz verildiğini duyurdu

BOTAŞ, Kahramanmaraş ile Pazarcık ve Narlı, Gaziantep ile Nurdağı ve Islahiye, Hatay'ın Reyhanlı ve Hassa ilçelerine şehir giriş istasyonlarına doğal gaz verildiğini bildirdi

BOTAŞ deprem bölgesine doğal gaz verildiğini duyurdu
BOTAŞ deprem bölgesine doğal gaz verildiğini duyurdu
GİRİŞ 09.02.2023 19:26 GÜNCELLEME 09.02.2023 21:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş il merkeziyle Pazarcık ilçesi ve Narlı'ya, Gaziantep il merkeziyle Nurdağı ve Islahiye ilçesine, Hatay'ın Reyhanlı ve Hassa ilçelerine doğal gaz verildiğini duyurdu.

BOTAŞ'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, asrın felaketinin yaşandığı deprem bölgesindeki bazı şehir ve ilçelere gaz verildiği belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"BOTAŞ, Kahramanmaraş il merkezi ile Pazarcık ve Narlı, Gaziantep il merkezi ile Nurdağı ve Islahiye, Hatay'ın Reyhanlı ve Hassa ilçelerine şehir giriş istasyonlarına doğal gaz verilmiştir. 10 Şubat Cuma günü Hatay il merkezi ve Kırıkhan ilçesi şehir giriş istasyonlarına doğal gaz verilmesi planlanmaktadır. Konutlara doğal gaz arzı ise dağıtım şirketlerinin teknik ekipleri ve AFAD ile birlikte tüm güvenlik önlemleri alınarak koordineli bir şekilde yapılacak."

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 2
  • Kargu 1 yıl önce Şikayet Et
    yayınlamayınız! Hacılar bazı ailelerin koruyucu aile için başvurduğunu öğrendim durumları iyi diye çocukları ailelere vermeyiniz. Yaşıt akranları varsa , müşfik olduğundan eminseniz ve Allah korkusu olduğundan eminseniz işlemlerini ciddiye alınız. Şahsen razı olmayacağım bir aile başvurmuş OLMAZ! Annelik duygusu yüksek bir muhafazakar bayana verilmesini tercih ederim OLMAZ! Lütfen yetkilileri uyarınız...
    Cevapla
  • Kargu 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik teşkilatlarımız bünyesinde FPV pilot eğitimli personelin hızlı dronlarıyla tüm mahallelerde keşif-devriye görevi icra etmelerinin kolaylaştırıcı etkisi olacaktır. Afet yöneticilerine benzersiz bilgi akışını sağlamak adına lütfen 2 şerli timler ihdas ediniz lütfen. Her mahaleye devriye atabilecekleri bir işleyiş kurabilirseniz bir çok koordinasyon sıkıntısını giderirsiniz.
    Cevapla