Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seyahat süresi 12 dakikaya düşüyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla Afyonkarahisar-Şuhut Yolu'nun açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan, "Afyonkarahisar-Şuhut arasındaki seyahat 27 dakika yerine 12 dakika sürecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seyahat süresi 12 dakikaya düşüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seyahat süresi 12 dakikaya düşüyor
GİRİŞ 02.02.2023 14:29 GÜNCELLEME 02.02.2023 15:11
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar - Şuhut Yolu Açılış Töreni’ne Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Canlı Bağlantı yolu ile katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açılışta yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:.

Afyon-Şuhut yolunun hayırlı olmasını diliyor, mühendisinden işçisine tebrik ediyorum. Bölgedeki trafik daha hızlı ve güvenli bir şekilde işleyecek. Yine bu projeyle vakitten 58,5 milyon lira, akaryakıttan 18 milyon lira tasarruf sağlayacak, egzoz salınımını yıllık 2 bin 200 ton azaltacağız. Kabına sığmayan Afyon'a yeni bir nefes olacağına inanıyorum.
.

" AFYONKARAHİSAR-ŞUHUT ARASI 12 DAKİKAYA DÜŞECEK"

Ülkemizin bölünmüş yol uzunluğunu 30 bin metreye çıkarma hedefimize bir adım daha yaklaşıyoruz. Hükümete geldiğimizde 6 bin kilometreydi. Biz 29 bin kilometreye çıkarttık.Afyonkarahisar-Şuhut arası 12 dakikaya düşecek. Amacımız bu ülkenin istisnasız her yerine kara yoluyla erişilmesini sağlamaktır. Vatandaşlarımız bu yollarla sevdiklerine kolayca kavuşuyor. Ağır vasıta araçlarımız hem hızlı hem de yıpranmadan gidecekleri yerlere varıyor..

"DAĞLARI TÜNELLERLE DELDİK, AZGIN SULARI KÖPRÜLERLE AŞTIK"

İster binek ister ticari olsun tüm sürücülerin kabusu dağları tünellerle deldik, azgın suları köprülerle aştık. Sadece yaptığımız yolları viyadükleri kullanarak bir yere varmak keyif haline gelmiştir. Anlattıklarımın hepsi ulaştırmanın kara yoludur. Bunlara bir de baştan aşağı yenilediğimiz demir yolları var. Daha bunun 51 ile yaygınlaştırdığımız hava yolları var. Yolcu ve kargo terminalleri var..

"YAPTIĞIMIZ PROJELER SAYESİNDE 81 İLİMİZİ İHRACATLA BULUŞTURDUK"

Açtığımız ticaret limanları, yat limanları var. Türkiye'ye sadece ulaştırma ve haberleşme alanında yapılan yatırımlar 200 milyar doları buluyor. Bu şekilde yaptığımız projeler sayesinde 81 ilimizi ihracatla buluşturduk. Ülkemizin batısından doğusuna her karışını kucaklayan en adil ve ekonomik sosyal altyapısını kurduk..

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 62
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis yapar diğerleri sadece algı yapar...
    Cevapla
  • Mza 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne gerek vardı şimdi.bir iki beton heykel daha iyiydi
    Cevapla
  • sebohas 1 yıl önce Şikayet Et
    Nankorler sizi beton yol degilki asfalt yol.
    Cevapla
  • haberci 1 yıl önce Şikayet Et
    anayasa derki, 2 sefer olabilirsin. atı alan Üsküdar'ı geçince ne oluyormuş, daha yeni başladık. bu bir, sonra iki, Allah'ın hakkı üç , seçimleri iptal ederiz ver elini dört. olmaz seçimleri gene iptal et ver elini beş. yok yok, 2070 e kadar devam. anayasaya neden 2 sefer demişler.
    Cevapla
  • Çok beklersin 1 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibilere bakıp bu ülkeyi kokocanlara bırakacak halimiz yok.
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Kemal kaç seçim kaybetti hala siyasette. Adam kazandıkça kazandı kazandıkça kazandı yine biiznillah kazanacak siz kaybedenler kulübü hep kaybeden ata 6 ganyan oynamaya devam. Körmüsünüz sakatmısınız bizi mi imtihan ediyorsunuz. Reise selam 2070 (Allah uzun ömür versin) kadar onunla devam.
    Cevapla
  • AliHaydar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen itiraz et diye 2 sefer yapmışlar... Bana kalsa ömür boyu başkan kalabilir yunan ermeni Yahudi lere inat
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    afyonluyum berbat bir yoldu güzel olmuş hatta afyondan o yolu taaa Barlaya kadar uzatmalılar zira bahar ve yazda o yolu en az 500 bin nur talebesi kullanıyor ekstradan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle