Ekmek 7,5 TL olacak iddiasına açıklama geldi

Türkiye Fırıncılar Başkanı Halil İbrahim Balcı: (İstanbul'da ekmeğin fiyatı 7.50 TL olacak iddiası) Bu kişilerin hiçbir yetkisi yokken fiyat talep etme yetkisi dahi olmamasına, komisyonda görevi olmamasına rağmen ekmek fiyatına ilişkin Aralık'ta 7.50 TL olacak demesi gerçek dışıdır.

Ekmek 7,5 TL olacak iddiasına açıklama geldi
Ekmek 7,5 TL olacak iddiasına açıklama geldi
GİRİŞ 09.11.2022 12:11 GÜNCELLEME 09.11.2022 14:02
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İstanbul'da ekmeğin fiyatı 7.50 TL olacağı iddia edilmişti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Türkiye Fırıncılar Odası Başkanı Halil İbrahim Balcı, iddiaları yalanlayarak, "Bu kişilerin hiçbir yetkisi yokken fiyat talep etme yetkisi dahi olmamasına, komisyonda görevi olmamasına rağmen ekmek fiyatına ilişkin Aralık'ta 7.50 TL olacak demesi gerçek dışıdır.

Aralık ayında ekmek 5 TL'nin üzerinde olmayacak, Ocak ayında da kamuoyunda yer aldığı şekilde bir ekmek fiyatı ile karşı karşıya kalmayacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Kirişci net konuştu: Bu ürünün ihracatı yapılmadıBakan Kirişci net konuştu: Bu ürünün ihracatı yapılmadı

Türk milletine hakaret eden Cihan Kolivar adliyeye sevk edildiTürk milletine hakaret eden Cihan Kolivar adliyeye sevk edildi

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 21
  • Ofli paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gramajı düşürdünüz fiyatı yükseltmeye gerek var mı? Şu an ekmeği 10 TL’den alıyoruz zaten
    Cevapla
  • 2323 1 yıl önce Şikayet Et
    Karmı ediyoruz yoksa zarar mı ediyoruz?
    Cevapla
  • veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence yanıt somuncu babanın durumunda yatıyor adamı layık olduğu yere tıkınca 7.5 tl de yanıtını bulmuş oldu zam başka bahara kaldı
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ekmek fiyatlari abartı. düzen gelmeli. yalan haber yayan ve gqlkı kindarlığa sürükleyen bu zındık için gerekli işlemler başlatılmalı.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Halkı kindarlığa sürüklemek ne demek? Dibinden suç uydurma. Böyle giderse ekonomi ki enflasyon yüzde 85 olursa fiyatlar ne olur kendin hesapla. Bir çuval un kaç para olmuş, maya kaç para, elektrik kaç para, dükkan kirası kaç para, çalışan maaşı sigortası kaç para hesap etmeden anca boş beleş konuş.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tamam bu haberin çıkması yeterliydi hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle