Putin'in teklifi sonrası İran'dan çok konuşulacak Türkiye hamlesi

İran ve Türkiye yeni doğalgaz boru hattı inşasını görüştü... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye'de doğal gaz merkezi kurabilir teklifi sonrası İran'dan dikkat çeken bir adım geldi. İran basını, Ankara ile Tahran yönetiminden bazı üst düzey bakanların başkent Ankara'da iki ülke arasındaki enerji iş birliğini görüştüğünü yazdı.

Putin'in teklifi sonrası İran'dan çok konuşulacak Türkiye hamlesi
Putin'in teklifi sonrası İran'dan çok konuşulacak Türkiye hamlesi
GİRİŞ 23.10.2022 12:05 GÜNCELLEME 23.10.2022 12:08
Bu Habere 84 Yorum Yapılmış

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası Avrupa'da patlak veren enerji krizine çözüm için Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den gelen Türkiye önerisi tüm dünyanın ana gündem maddesi olmaya devam ederken, İran basınından çarpıcı bir iddia daha geldi.

ABD'nin tehdidi sonrası Çin'den bomba Türkiye analizi: Türkiye merkez olabilirABD'nin tehdidi sonrası Çin'den bomba Türkiye analizi: Türkiye merkez olabilir

Doğal gaz fışkıracak! Türkiye yeni saha keşfettiDoğal gaz fışkıracak! Türkiye yeni saha keşfetti

İRAN VE TÜRKİYE ARASINDA YENİ BORU HATTI İDDİASI

İran Petrol Bakanlığı haber servisi tarafından yayınlanan bir rapora göre, İran ve Türkiye, yeni bir boru hattı inşa etmeyi tartıştı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama bulunmazken; İran basınında yer alan habere göre, İran ve Türkiye'den bakanlar Ankara'da bir araya gelirken, 25 yıllık bir gaz tedarik sözleşmesinin yenilenmesi veya İran'ın petrol arzını artırmasına olanak tanıyabilecek yeni bir anlaşma üzerinde çalıştıkları iddia edildi.

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı bölümünden ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Eğitimine Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlenmiştir. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü katılan Öner, Haber7.com'da ‘Yayın Koordinatörü' olarak görevine devam etmektedir. Ayrıca, evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 84
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok oyle iran ilkonce kandili temizlesin butun liderler iran bolumunde turkiye kesinlikle irandan petrol gaz almasin paramizla eziliyoruz dostulkelerle ticaret yapalim
    Cevapla
  • Asla 1 yıl önce Şikayet Et
    PKK yi,katil Esad'ı destekleyen ve Sünni dünyada kaos yaratan İran'la ilişkiler asla gelistirilmemeli.
    Cevapla
  • Son osmanli 1 yıl önce Şikayet Et
    İran'a güven asla ve kata olmaz,Onlar iki Sünnî öldürdükleri de ,güya Cennete giriyorlarmis. Allah Cennet Yüzü göstermesin öyle dinde ırkçılık yalanlara!
    Cevapla
  • Ergun Şanal 1 yıl önce Şikayet Et
    İran Azerbaycanı tehdit eden Karabağ Savaşında Ermenilere silah desteği veren islam düşmanı bir ülke gazını petrolünü alsın başına çalsın kendimizi kullandirmayalım
    Cevapla
  • Alperen Nokta 1 yıl önce Şikayet Et
    İran bize petrolü koz olarak çok kullandi. Uluslararası tahkime kadar gittik. Hem kendimiz hem Rusya gaz yönünden ipleri elimize alarak İran'ı köşeye sıkıştırır lakin biz büyük Devletiz bu büyüklüğü hissederler ve bize yanaşmak için Rusya, Çin, ABD ve AB gibi devletlerin karşısında yanımızda olur. Ve dahi mecbur bile kalır. Bunu bu şekilde yürütülerek başını kaldıramaz. duruma gelir. Eee ne anlama gelir diye aklımdan geçiyor. Vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle