Şuhut'ta Tarım Kredi Kooperatif Marketi açıldı

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketi dualarla açıldı.

Şuhut'ta Tarım Kredi Kooperatif Marketi açıldı
Şuhut'ta Tarım Kredi Kooperatif Marketi açıldı
GİRİŞ 04.09.2022 23:24 GÜNCELLEME 04.09.2022 23:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Açılışa Şuhut Belediye Başkan Vekili Ömer Karahan, Tarım Kredi Market Bölge Müdürü Fatih Düzgün, Şuhut Tarım Kredi Müdürü Cihan Coşkun, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların okunmasının ardından açılış kurdelesini Şuhut Belediye Başkan Vekili Ömer Karahan, Tarım Kredi Market Bölge Müdürü Fatih Düzgün, Şuhut Tarım Kredi Müdürü Cihan Coşkun kesti. Ardından protokol Tarım Kredi Kooperatif marketini gezerek incelemelerde bulundu.

Market vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Fetih 1453 1 yıl önce Şikayet Et
    Her yere açılsın,,Yahudi bim,,A101,sök. Hizaya gelir inşallah,,,tarım kredi marketlerinde gıda çok yavaş geliyor,,sanki yavaşlatıyor lar,,raflar boşalıyor yerine gıda 1 gün sonra geliyor,,derhal denetlenmeli,,neden gıdalar raflara bim gibi hemen konulmuyor,,,açılan marketler çok çok az,,çok açılsın,,her Bim in yanına açılsın,,
    Cevapla