Bankalar harekete geçti: Promosyon kuyruğu!

Bolu’da 7 bin 500 lira promosyon alabilmek için bankaların önünde sabahın erken saatlerinde sıraya giren vatandaşlar, metrelerce kuyruk oluşturdu. Sıraya giren ancak işlem yaptıramayanlar, şansını denemeye devam etti.

GİRİŞ 26.08.2022 11:41 GÜNCELLEME 26.08.2022 15:29
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Bolu’da bankaların promosyon ücretlerini 7 bin 500 liraya kadar çıkarmasıyla birlikte emekli vatandaşlar sabahın erken saatlerinde bankaların önünde sıraya girdi. Mesai saatinden önce maaş hesabını değiştirecekleri bankalara gelen vatandaşlar metrelerce kuyruk oluşturdu. Bankaların vatandaşları 10’arlı gruplar halinde içeriye alması sebebiyle bütün gün sırada bekleyen ancak işlem yaptıramayanlar şanslarını ikinci günde de denemeye devam etti. Sırada beklemekten yorulan bazı emekliler bankanın yakınında oturarak sıranın kendilerine gelmesini bekledi.

İKİ GÜNDÜR BEKLEDİĞİ BANKADA İŞLEM YAPTIRAMADI

2 gündür promosyon alabilmek için sıraya giren Edip Özyancak (69), “Dün sabah geldim. Sıra almıştım. Geri iade ettiler. Bugün yeniden alacağım. Saat 08.00’de geldim. Burada 7 bin 500 lira para veriyorlar. Onun için geldim, işlem yaptırmaya çalışıyorum. Erken geldim ama hala sıra alamadım” dedi.

SAAT 07.00’DE SIRAYA GİRDİLER

Emekli Cafer Bozan ise "Bu güzel bir şey ama sıra işi zor. İnşallah herkese sıra gelir. Biz saat 09.00’dan beri bekliyoruz ama saat 07.00’den beri bekleyenler varmış. Sırayı 10’arlı alıyorlardı. Şimdi 2’şerli alıyorlar. Daha işlem yaptıramadık" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
Özgür Gündüz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Gündüz

Editör Hakkında

Konya Selçuk Üniversitesi’nden 2006 yılında mezun oldu. 16 yıllık gazeteci. Çeşitli dergi, gazete ve ajanslarda görev aldıktan sonra 2011 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok haber ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com’da 7 yıldır ekonomi editörü olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin demirci kardeşim Allah büyüklerimizede hidayet versin.
    Cevapla
  • mahmuthan 1 yıl önce Şikayet Et
    devlet bankaları ne zaman harekete geçecek.Vatandadı magdur etmeyin. 650 tl promosyon olur mu.
    Cevapla
  • Samed 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bankaları ve ptt yılbaşında Onbin Türk lirası verecek acele etmeyin.
    Cevapla
  • fatihcam 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen niye heyecan yapıyon
    Cevapla
  • K marasli 1 yıl önce Şikayet Et
    Haram diyorsunuz amenna ne yapalım banka ,3 yıl parayı çalıştırıyor araç alıyorsun krediyle yediğimiz sebze meyveyi aracılar kafasına göre yön veriyor her şey uçmuş acmi kalalım dagdami yaşayalım ne yapalım
    Cevapla
  • jkl 1 yıl önce Şikayet Et
    Allaha sığınalım o her şeyin en iyini bizim için verir İnşaAllah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle