Antalya Havalimanı'nda uçuş rekoru kırıldı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Havalimanı'na bir günde 1003 uçağın iniş kalkış yaparak rekor kırıldığını, 81 bin 104 yabancı misafirin geldiğini söyledi.

GİRİŞ 28.06.2022 12:38 GÜNCELLEME 28.06.2022 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kundu tesisler bölgesinde bir programa katılan Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizmde güzel bir sezonun devam ettiğini belirtti.

Farklı ülkelerden misafirlere ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını vurgulayan Yazıcı, şunları kaydetti:

REKORLARLA DEVAM EDEN BİR SEZON

"Rekorlarla devam eden bir sezon geçiriyoruz. Mutluyuz, memnunuz, inşallah daha da güzel olacak. İki gün önce Antalya'ya gelen turist sayısında 4 milyonu geçtik. Cumartesi günü bir rekor kırdık, Antalya Havalimanı'na 1003 uçak indi ve kalktı. 81 bin 104 yabancı misafirimiz geldi. İstanbul Havalimanı'ndan sonra en yoğun havalimanı biziz. Gerçekten büyük bir rekor. Havada bir sürü uçak sıra bekliyor. Bu şehrimiz adına sevindirici."

Yazıcı, havalimanında başarılı hizmet sunulduğunu ifade ederek, turizm adına güzel gelişmeler olduğunu aktardı.

Sezon boyunca çok fazla turisti ağırlamayı beklediklerini vurgulayan Yazıcı, "Geçen yılın rakamlarını geçeceğimize kesinlikle inanıyoruz. 2019'u yakalama ihtimaliz biraz düşük olabilir ama geçen yılı geçeceğiz. Beklentiler öyle." dedi.

KAYNAK: AA
Tuğba Bozkurt Haber7.com - Editör
Haber 7 - Tuğba Bozkurt
YORUMLAR 3
  • birbilen 1 yıl önce Şikayet Et
    Dumanlı/Dumansız fabrikalar tam gaz çalışıyor, ülke batacak diye el ovuşturanlar çok beklersiniz daha.
    Cevapla
  • Tekstıl 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyıde verdımız mallar tezgahta duruyor antalyadan gazıpasaya kadar dolu dukkancıya mal dagıttık. Inanın eleman cıkarmadık. Bırde uzerıne eleman aldık. 15. Gunde bır dolasıyorum hem mal satmak hem para toplamak ıcın.Durum sımdılık ıyı degıl esnaf esofman takımını 70.₺ karla satıyor eleman gunluk alıyor yuzdelık umarım acılır
    Cevapla
  • Ahmet erol 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen bu kafayla nasıl esnaflık yapıyorsun Her müşteri getirene alsın almasın 40. 50 $ hanut vericen kiraları deli gibi yükselticeksiniz aldıkları ürüne çarpı 2.5 la satmaya kalkacaksın sonra iş yok diyeceksin oraya gelenler aptalmı senin 3 krş luk malına 100 krş vermeye vallahi rus pazarlarında bizdekinden daha kaliteli ve ucuza ürünler var kimse hakkına razı değil herifin dükkanı 10 liralık isyediği kira 100 lira çoğu aptalda veriyo sonra para kazanamıyoruz çalışın çalışın mal sahiplerine çalışın
    Cevapla