Son dakika: Dolar, Euro ve altında son durum! İşte son güncel rakamlar

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın yaptığı kritik açıklamalar sonrası döviz kurlarında ve altında ciddi bir düşüş yaşandı. Kurların TL karşısındaki değer dün gün boyu sürdü. İşte Dolar, Euro ve altında son durum

GİRİŞ 22.12.2021 09:43 GÜNCELLEME 22.12.2021 09:46
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Başkan Erdoğan'ın pazartesi günü Kabine Toplantısı sonrası yaptığı sürpriz açıklamalar sonrası sonrasında Dolar 18.40 TL'den 12,61 TL seviyesine kadar gerilemişti. Aynı şekilde Euro ve altındada tarihi gerileme görülmüştü.

Merkez Bankası'ndan döviz duyurusu! Şartlar açıklandıMerkez Bankası'ndan döviz duyurusu! Şartlar açıklandı

DOLAR, EURO VE ALTINDA SON DURUM

Yaşanan gelişmelerin verdiği etkiyle Dolar bu sabah 09:43 itibariyle 12,5272, Euro 14,0229, Gram Altın ise 718,238 liradan işlem görüyor.

Son dakika: Dünya şaşkına döndü! 'Erdoğan kuşatmayı kırdı...'Dünya şaşkına döndü! "Erdoğan kuşatmayı kırdı..."

DOLAR, BAKAN NEBATİ VE MERKEZ BANKASI'NIN AÇIKLAMALARI SONRASI 11.50'NİN ALTINI GÖRDÜ

TRT'de katıldığı canlı yayında değerlendirmelerde bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile aynı dakikalarda Merkez Bankası'nın yaptığı 'destek' açıklaması kurun daha da düşmesine neden oldu.

Dolar, 11.50'nin altını görürken, altının gramı ise 650 TL seviyesine geriledi.

YORUMLAR 30
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Altının ne günahı var. Üç kuruş emekli paramızı altına yatırdık degerini korusun faiz yemeyelim dolar alıp ülkemede ihanet etmiyeyim diye. Bizim günahımız ne. Altın yerlerde sürünüyor
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Üç kuruşluk emekli parasıyla gecinemiyordunuz,hani açız diye bağırıyorsunuz,altınları nasıl aldınız?
    Cevapla
  • QQQQ 2 yıl önce Şikayet Et
    Z kamu bankasında altin alış satış arası fark 71 tl gündüz geçen hafta 15 20 tl idi. Gece ise 100 tl üstü fark var. Geçen hafta 40 50 tl idi ben faize para bırakmam altında kalsın düşersen cikarsada sorun yok. Ama şunu ogrendikkki yastık altına yatırım yapmak enguvenlisi banka tefeci gibi size zarar veriyor. Özel bankalarda kar oranı 20,25 tl kuyum ÇÜ altin gramdan 20tl altına alıyor devlet bankası 71 tl kesiyor. Tebrik ederim bundan sonra yastık altına para koyacağız bankalar güvenilmez en ufak sıkıntıda paranızı hiçe çıkarıyor.
    Cevapla
  • Bünyanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    sırf kâr. TL cebimizde kaldı. Kısa günün kârı
    Cevapla
  • Evlad-ı Fatih'an 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aleni ekonomik savaşta ; safını ve tarafını ülkesi vatanı ve milleti yanında tutmayıp,,,, üç günlük geçici dünya menfaati için doları yastık altında veya değişik yollarla cebinde kasasında bulunduran sözde türk vatandaşları ; sizin insanlığınızdan da , vatanseverliğinizden de , Allah korkunuzdan da ŞÜPHE EDİYORUM...Bu süreçte yaptığınız icraat ; VATAN HAİNLİĞİ İLE EŞ DEĞERDİR...!
    Cevapla
  • QQQQQQQ 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bankasına altin hesabına koyduk üç kuruş paramızı alsatta şu an sizden gram başı gündüz 71 tl kesiyor gece 100 tl üstü kesiyor. Kuyumcu bile insaflı gramdan 20 tl kesiyor özel bankalar 20 25 tl . Bankalara nasıl guvencegiz budurumda tabiki yastık altına koyacak millet bir hafta önce aynı devlet bankası altında alsatta 15 20 tl makasla aldı sattı. Faiz haram. E vatan haini neden olsun insanlar. Devlet bankası vatandaşına bunu yapıyorsa ben daha nedeyeyim. Herseyim Devlet bankasında ama sonuç ortada. Altin düşerse çıkarda sorun yok. Ama insanlardan bukadar fazla para kesmek dogru degil.
    Cevapla
  • Fat. 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamamda parasını altına yatıran garibana ne olacak?
    Cevapla
  • altın 2 yıl önce Şikayet Et
    ya altın borcu olan gariban ne yapacak. altını olan ekonomi kötü olsun dalar altın artsın istiyor
    Cevapla
  • emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir soru birikimini altına yapan insanlar ne yapmalı.
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Döviz kurları bugün düşer, Yarın yükselir. Ortalık çok karışık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle