Bakan Nebati'den TÜSİAD'a canlı yayında sert sözler

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TRTHaber'de katıldığı canlı yayında, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan TÜSiAD'a tepki gösterdi.

GİRİŞ 22.12.2021 00:19 GÜNCELLEME 22.12.2021 11:12
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bakanlık görevine getirildikten sonra iş dünyasının temsilcileri ile 6.5 saati geçen sürede bir toplantı gerçekleştirdiklerini anlattı. Nebati bu toplantıda iş dünyasının temsilcilerinin tamamına söz verdiklerini, kimsenin sözünü kesmediklerini ve dinlediklerini belirterek " O toplantıya katılanlar bize teşekkür ederek toplantıdan ayrıldılar. 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun TÜSİAD'ı ziyareti hatırlatan ve " yüzde 25'in üzerine çıkaramayan bir partinin liderinin TÜSİAD'ı ziyareti" sonrası açıklama yaptığını söyleyen Bakan Nebati " Benimle konuşulurken herkes açık yüreklilikle fikirlerini söylerken sonradan böyle bir açıklama yapılması çok manidardır." dedi.

"BİZE TAVIR TAKINIRSANIZ BU MİLLET DE SİZE TAVIR TAKINIR"

Nebati şunları söyledi:

Gittiği TÜSİAD'a açıklamada bulundu. Yahu TÜSİAD sen toplantıdaydın, gayet iyi iletişim kurmuştuk. Ne oldu da şiddetli açıklama yapıyorsun! Sevgili TÜSİAD, sakın ha muhalefet partisinin gazına gelmeyin. Onlar zannettiler ki bu iş bitiyor. Siz bize tavır takınırsanız, bu millet size tavır takınır. Siz bizim gideceğimizi zannediyorsanız, son seçimlere bakın, hepsinde sizi her seçimin ertesi günü yalnız bıraktı, biz yine birlikte çalışacağız. Biz bir gemideyiz. Bu geminin en üst katında oturuyorsunuz. Havuzlu villalarınız var, kameralarınız çok lüks. Dövizden en fazla etkilenen sizlersiniz. Öyle bir bağırıyorsunuz ki, aşağıdaki kişiler döviz alıyorlar, sonra da ellerinde patlatıyorsunuz.

"HAZİRAN 2023'TE ONLAR SİZİ YİNE YARI YOLDA BIRAKACAK"

En başta kaybeden TÜSİAD olmak üzere en büyük oyuncularımız. Türkiye'de döviz borcu olanların yüzde 75'i bin tane firmaya ait. Asıl borçlu sizsiniz. Makroekonomik göstergelerle bağı olmayan nasıl oluyor da, size bir telefonla, bir gelişme iktidara çeki düzen vermeye çalışıyorsunuz. Bakın söylüyorum Haziran 2023'te onlar sizi yine yarı yolda bırakacaklar. Bu millet cevabını verir. Sen orada zararı göreceksiniz, aşağıda paylaştıracaksın.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 52
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak parti dolarla niye oynasın Sen kendi ayağına sıkarmısın
    Cevapla
  • Cemil 2 yıl önce Şikayet Et
    sana can kurban bakanim reise bagli oldugun icin senide okadar seviyoruz
    Cevapla
  • Hami 2 yıl önce Şikayet Et
    Nas noldu faiz haram dedik
    Cevapla
  • maremer 2 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu faiz mi arttı?
    Cevapla
  • yalan söylüyor 2 yıl önce Şikayet Et
    yalan söylüyor. dolardaki oyunu oynayanlar bizzat akp nin kendisi. bu yalanlara inanan saflar kaldı mı hala. her gün sürekli piyasaya merkez bankasındaki milletin dolarlarını sürdüler. halkı batırdılar, halkın hesaplarını boşalttılar.
    Cevapla
  • Mesut 2 yıl önce Şikayet Et
    Alkol falanmi aldın yoksa cahil msn
    Cevapla
  • SarıÇizmeli Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ooo kriptomuz da gelmiş? Canınız cehenneme 1 dolarlık kriptolar.
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    milli parasını bırakıp dolara atlayan halk bizim halkımız değil zaten. alsınlar benjoları o çok hayran oldukları amerikaya gitsinler
    Cevapla
  • serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    senin de gözünden bişey kaçmıyor harcama kendini aday ol
    Cevapla
  • Memo 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan söylüyor diyen gayri milli. Devlete ihanet eden asla affedilmez. Yeter artık bu devlete karşı zırvaladıklarınız. Sizin gibi ülkesine karşı olanları Allah ıslah etsin.Biraz yerli ve milli olun. Biz batıya tavır alıyoruz. Hain içinizde. unutmayın Osmanlı içinden yıkıldı. İçimizdeki hainleri temizlemek gerek.
    Cevapla
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Saf değil, temiz yürekli insanlar var ve kaldılar. Sen yalancı, ikiyüzlü birisin. Seni çok iyi tanıyoruz. Kuyruk acın var. Yazıklar olsun sana. Sahi ne zaman Yunanistan'a kaçacaksın?
    Cevapla
  • İbrahim Alkılıç 2 yıl önce Şikayet Et
    Salı gün bir buçuk milyar dolar kimler satın aldı? Bilmek hakkımız, açıklansın.
    Cevapla
  • abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    bankalarda duruyor. git al yerse maçan. bak dün ucuz diye 16-17 den atlıyordunuz. şimdi 12 istemediğin kadar var bankada buyur al
    Cevapla
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolar değil TÜRK LİRASI satın alındı. Kafa kumda gömülü olunca böyle oluyormuş.
    Cevapla
  • efe 2 yıl önce Şikayet Et
    ben aldım hepsini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle