Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile kredi! Banka kredi başvuru ekranı

Ziraat Bankası, 6 ay ödemesiz 10 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Bankanın maaş alan emekli ve çalışan müşterilerine sunulan kredinin kullanılması halinde ise kredinin ilk ödemesi 9 ay sonra başlıyor. İşte Ziraat Bankası kredi başvuru şartları ve başvuru ekranı

Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile kredi! Banka kredi başvuru ekranı
Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile kredi! Banka kredi başvuru ekranı
GİRİŞ 12.12.2020 13:20 GÜNCELLEME 12.12.2020 13:21
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ziraat Bankası 1,54 faiz oranı ile 6 ay ödemesiz 10 bin TL'ye kadar kredi imkanı sağlıyor. Bankanın maaş alan emekli ve çalışan müşterileri ve BES müşterilerine özel tatil ve seyahat giderlerinin finansman desteğinin karşılanmasını hedefleyen kredi, 6 ay ödemesiz 36 ay eşit taksitle geri ödeme imkanına sahip. Ayrıca krediyi kullanan müşteriler taksit ödemelerine 9 ay sonra başlıyor. Peki Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz krediye nasıl başvuru yapılır? İşte başvuru şartları ve detaylar...

ZİRAAT BANKASI TATİL KREDİSİ NEDİR?

Ziraat Bankası tarafından tatil yapmak isteyen ve bankamız aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşterilerimiz ile bankamız BES müşterilerinin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasına yönelik verilen Tatil Kredi paketi ürünü.

 

 

TATİL DESTEK KREDİSİ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI TATİL DESTEK KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Ziraat Bankası Tatil Destek Kredisi başvurularını anlaşmalı acenteler üzerinden alıyor. Düşük faizli Tatil Kredisine başvurabilmek için anlaşmalı acente üzerinden başvuru talebinin bankaya iletilmesi gerekiyor. Başvuru sonucu kredi değerlendirmesi sonucu müşterinin telefonuna SMS olarak iletiliyor. Kredisi olumlu sonuçlanan müşterilerin ise başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi aracılığı ile krediyi kullanması gerekiyor.

ZİRAAT BANKASI FAİZ ORANLARI!

Ziraat Bankası 1,54 faiz oranları ile 6 ay ödemesiz 36 ay eşit taksit seçenekleri Tatil Destek Kredisi imkanı sunuyor.

1,54'DEN NE KADAR KREDİ ALABİLİRİM?

Anlaşmalı acente üzerinden tatil paketi satın almak için başvuran kişilere konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere toplam 10.000 TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sağlanacak. Kredi tutarının %80'i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20'lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere müşterimizin hesabına aktarılacak.

YORUMLAR 14
  • Kredi mi, 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dönemde, böyle bir kredi ,,tatil kredisi,, pes yani, millet aciz diye haykırıyor. Yanlış uygulama , tatil mi hayat mı , kolay kredi adı altında vatandaşa imkan sağlanabilir.
    Cevapla
  • Okkes 3 yıl önce Şikayet Et
    Kredi faiz haramdir. Allahini seven kredi çekmesin. Kredi cekmek helal kazanca haram katmaktir. Haramin ise kimseye faydasi olmaz. Borcunuz daha da artar. Bir allahin kulu desin ki ben kredi cektim sorun yasamadim
    Cevapla
  • Boşver 3 yıl önce Şikayet Et
    O zaman ihtiyacı olana çıkar cebinden para ver kardeşim
    Cevapla
  • Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet sanki keyfinden kredi çekip alıyor kardeş insanlar zorunda oldukları için kredi çekiyorlar bu sistem böyle olduğu sürece başımızdaki zaat durduğu sürece bu böyle devam eder.
    Cevapla
  • Nükent 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce cektiyim kirediyi altı ay sonra kesin ozaman durdurun da rahata kavusayim açın ac
    Cevapla
  • Nuh 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz bildiğim kadarı ile biz le dalga geçiyorsunuz helal be Allah yardımcımız olsun
    Cevapla
  • Usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya siz miletle dalgamı geçiyorsunuz milet evden çıkmıyor sız tatil diyosuz Hadilan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle