ASKON’dan sağlık çalışanlarına ücretsiz asetatlı maske

Covid-19 salgınının ülkemiz ekonomisine olası hasarlarını en aza indirgemek için ‘Milli Ekonomi Seferberliği’ ilan eden ASKON’dan bir hamle daha geldi. ASKON seferberlik kapsamında gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarına ücretsiz asetatlı maske dağıtımı için düğmeye bastı.

ASKON’dan sağlık çalışanlarına ücretsiz asetatlı maske
ASKON’dan sağlık çalışanlarına ücretsiz asetatlı maske
GİRİŞ 24.03.2020 15:58 GÜNCELLEME 24.03.2020 15:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın konuya ilişkin şunları söyledi;

Ulusal çapta tüm ekonomileri etkileyen Covid-19 salgınının ülkemiz ekonomisi üzerine de olumsuz hasarlar tesis edebilmesi mümkündür. Bu bağlamda ekonominin tüm paydaşlarını ‘Milli Ekonomi Seferberliği’ne davet etmiştik. Bu düşünce ile taşın altına elimizi koymaya devam ediyoruz. ASKON olarak covid-19 virüsüne karşı sağlık çalışanlarımızın ihtiyacı olan asetatlı maske üretimine girerek ücretsiz bir şekilde bu maskeleri sağlık çalışanlarına teslim etmeye başlıyoruz.

Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Mertcan Bey’in Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüttüğü DOF Robotic tesislerinde başlatılan bu çalışmayı yurt genelinde bulunan şubelerimiz aracılığı ile Türkiye geneline yayarak bulunan illerdeki Sağlık Müdürlüklerine ücretsiz bir şekilde asetatlı maskelerimizi dağıtacağız.

Sağlıkçılarımız bu süreçte her şeyin en güzelini hakkediyor, ASKON olarak bu özverileri için kendilerine teşekkür mahiyetinde bu çalışmaya girdik, bu projeyi uygulamaya geçiren Mustafa Mertcan kardeşimize ve projeye destek veren tüm şubelerimize teşekkür ediyorum.

Ayrıca yine ekonominin tüm paydaşlarını bu süreçte Milli Ekonomi Seferberliğine davet ediyor, bu virüs tehlikesine karşı topyekün birlikte mücadeleye davet ediyorum.

Haydi Türkiye birlikte en güzel günlere; Milli Ekonomi Seferberliğine…

YORUMLAR 1
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun sana başkanım
    Cevapla