Bakan Albayrak: 32 bin yeni personel alımını onayladık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılacağını açıklamasının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından sağlık çalışanlarına yapılacak ödemeleri duyurdu.

Bakan Albayrak: 32 bin yeni personel alımını onayladık
Bakan Albayrak: 32 bin yeni personel alımını onayladık
GİRİŞ 23.03.2020 21:35 GÜNCELLEME 23.03.2020 21:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Sağlık Bakanlığının talebini hızla karşıladıklarını ve bu kapsamda tüm sağlık çalışanlarının performans ödemelerinin 3 ay üst tavandan yapılacağını bildirdi.

 

 

Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, tüm sağlık çalışanlarının performans ödemelerinin 3 ay üst tavandan yapılması için 4,5 milyar liralık ek kaynak sağladıklarını kaydetti.

Yeni 32 bin personelin alımını da onayladıklarını belirten Bakan Albayrak, "Sağlık Bakanlığımızın talebini hızla karşıladık. Performans ödemelerini tüm sağlık çalışanları için 3 ay üst tavandan yapacağız. Bunun için 4,5 milyar TL ek kaynak sağlıyoruz. 32 bin yeni personel alımını da onayladık. Sağlık çalışanlarımıza müteşekkiriz, onlar için ne yapsak az." ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 3
  • Senin gibi 4 yıl önce Şikayet Et
    İzine çıksın işçiler hastanede sadece doktor ve hemşire kalsın özel hastaneler dd kapansın orada çalışanlar insan değil sonuçta
    Cevapla
  • fani 4 yıl önce Şikayet Et
    hic bir saglik calisani suan fazla mesaiden dolayi alacagi parayi hesaplamiyordur eminim..bu kaynak salginla mucadelede kullanilsa bence cok daha yerinde olurdu..bende bir memurum..gerekirse bizimde maaslarimizin belli bir kismi odenmesin(tabi kredisi kirasi vs olanlarin bu ihtiyaclarinin ertelenmesi sartiyla)
    Cevapla
  • Ali veli 4 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bakan hastanede sadece 657 memur yok696 iscilerde var bugun itibariyle tum. Isci arkadaslarimizin moralleri tepe takla
    Cevapla