Erdoğan kapalı toplantıda Bakan'a döndü, talimat verdi: Derhal bitir

Türkiye Gazetesinde yer alan son dakika haberine göre; önceki gün AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanları ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İnebolu-Kastamonu arasındaki tünel inşaatı projesinin yüksek maliyetli olması nedeniyle ödeneğin yetersiz kalması ve projenin durma noktasına gelmesinin gündeme gelmesiyle birlikte, Bakan Turhan'a dönerek "Biran önce proje bitirilsin " talimatı verdiği kaydedildi.

Erdoğan kapalı toplantıda Bakan'a döndü, talimat verdi: Derhal bitir
Erdoğan kapalı toplantıda Bakan'a döndü, talimat verdi: Derhal bitir
GİRİŞ 28.12.2019 11:44 GÜNCELLEME 28.12.2019 20:05
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, önceki gün AK Parti Genel Merkezi'nde il başkanları ile yaptığı kapalı toplantıda başkanlar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ı soru yağmuruna tuttu. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan il başkanları toplantısı sonrası başkanlar, bölgelerindeki sorun ve taleplerini anlattı. Başkanlar, en çok bölgelerindeki altyapı çalışmaları, tüneller ve yollarla ilgili isteklerini dile getirirken; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, sorulan sorularla Bakan Turhan'a sık sık takıldığı öğrenildi.

 

"PROJEYİ BİTİR" TALİMATI

Türkiye Gazetesinde yer alan son dakika haberine göre; yapımına yaklaşık iki sene evvel başlanan İnebolu-Kastamonu arasındaki tünel inşaatı projesinin yüksek maliyetli olması nedeniyle ödeneğin yetersiz kalması ve projenin durma noktasına gelmesi konusu toplantıda da gündeme geldi.Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Bakan Turhan'a dönerek "Gerekli araştırma ve incelemeleri yap. Bu proje biran önce bitmeli" talimatını verdiği kaydedildi.

 

KONGRE MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda kongre sürecine yönelik de başkanlara önemli mesajlar verdi. Erdoğan, partiye gönül vermiş, emek vermiş herkesle irtibatın güçlendirilmesi gerektiğini belirtti. Hiç kimseyi dışlamadan, kırmadan çalışmalara devam edileceğinin altını çizen Erdoğan "Herkesi kongre sürecimize aktif olarak katılmaya davet ediyorum. Kanaat önderleri kimlerse kadromuzu onlarla güçlendireceğiz. Gençlerde Mus'ab bin Umeyrleri, ana kademede Ömerleri, kadınlarda da Haticeleri bulacaksınız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 29
  • Cemil Celepci 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhterem Recep Tayyip Erdoğan Başkanım, bu güzel ülkemizde son 17 senedir yapılan tünel, yol, köprü ve hastane sayısı son 100 yılda yapılanların yaklaşık 10 katı. Yine aynı süre zarfında açılan İmam-Hatip Lisesi ve Kur'an Kursları ile eğitim ve öğretim alanındaki daha bir çok iyileştirmeler sayesinde gençliğin İslâm düşmanlarının tuzağına düşmemesi için büyük çaba sarf ettiğinizi biliyoruz. Bununla beraber İslam düşmanı ahlaksız diziler ve internetin sorumsuz kullanımı sayesinde ülkemizde ve hatta İslâmî eğitim ve öğretim kurumlarımızda dahi dindar nesil sayısı artmıyor, azalıyor. Bu kötü gidişata bir çare bulunması konusundaki çabanızdan dolayı sizlere takdir ve teşekkürlerimizi arz ederiz.
    Cevapla
  • Osman şimşek 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkan ne diyor o
    Cevapla
  • Adil 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisim .kastamonu hanonumde bakır.madenimiz isliyor taskoprumuzdede .seka kagıt fab .sıni mopak isletiyor .mopakı başka kapalı fabrikaya alıp. Kurulu duzen .kagit fab .donusumle .ion...araba...batarya .imalatina .dönüsturup ...bakır..madenin de 2 km .ileride ...hazir .bu konuda yetkililer .harekete gecmeli .otomobil .fabrikası .bursada ...bataryada .taşkoprumde olsun ..
    Cevapla
  • Ottomans 4 yıl önce Şikayet Et
    Emir demiri keser olay budur iste KALICI OLAN DEVLETTIR bu ulke boyle bir cb sahip ne mutlu ulkeme ne mutlu milletime seni seviyoruz reisim.
    Cevapla
  • islam 4 yıl önce Şikayet Et
    eğitim islama göre yeniden şekillenmeli instegram Facebook Twitter kapatılsın dizilere yasak gelsin kuruluş osman orhan fatih şeklinde diziler yapılsın toplum ahlak çöküyor lütfen dizileri programları kapatın gençlik çok kötü zina faiz almış başını gidiyor toplumun yüzde 80 i faize yüzde 70 zinaya bulaşmayan yok acil avily
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle