İŞKUR güvenlik görevlisi alımı! İŞKUR Türkiye geneli alım yapacak!

İŞKUR, yaptığı açıklama ile kamu ve özel sektörde çalışmak üzere güvenlik görevlisi alım ilanını duyurdu. Yayınlanan ilana göre Türkiye geneli neredeyse tüm illerden alım yapacak olan İŞKUR, toplamda 780 güvenlik görevlisi alımı yapacak. İşte başvuru şartları ve detaylar...

İŞKUR güvenlik görevlisi alımı! İŞKUR Türkiye geneli alım yapacak!
İŞKUR güvenlik görevlisi alımı! İŞKUR Türkiye geneli alım yapacak!
GİRİŞ 07.10.2019 09:43 GÜNCELLEME 07.10.2019 09:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İŞKUR, kamu ve özel sektörde çalışmak üzere 780 adet güvenlik görevlisi alımı yapacak. İstanbul, Ankara, İzmir, Tekirdağ, Kayseri, Balıkesir illeri gibi neredeyse tüm Türkiye genelinde özel güvenlik görevlisi için iş ilanı açan İŞKUR, 7 Ekim tarihinde güncellediği iş ilanları listesine göre toplamda 780 güvenlik görevlisi alımı yapacak.

 

 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İŞKUR'un yayınladığı güvenlik görevlisi personel alımları için başvuru şartları ilanlara göre değişebiliyor. İŞKUR'un verdiği güvenlik görevlisi alımı başvuru şartlarının bazıları ise şöyle;

 

 

1) Özel Güvenlik Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak,

2) Vardiyalı çalışmaya engel durumu olmamak,

3) Adaylar için en az 170 cm boyunda olmak, adayın boyundan [15 > Kilo-(boy-100)] belirtilen formülüne göre 15 birimden fazla olmamak.

4) 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak - temel eğitim sonrası kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması ve Valiliklerce verilen geçerli Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

İŞKUR GÜVENLİK GÖREVLİSİ TÜRKİYE GENELİ KONTENJANLAR İÇİN TIKLAYIN!

İŞKUR BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İş arayanların uğrak noktalarından biri olan İŞKUR'a başvuru yapabilmek için öncelikle İŞKUR resmi sitesinde veya İŞKUR il müdürlüklerinden kayıt oluşturmanız gerekmektedir. Akabinde kişisel bilgilerinizi iş alanlarınızı uzmanlık bilgilerinizi yani kısacası CV bilgilerinizi doldurup yükledikten sonra size uygun iş ilanlarına belirtilen şartlara uygunluk göstermeniz durumunda başvurunuzu yapabilirsiniz.

İş ilanlarını aramak için öncelikle BURAYA tıklayınız. Akabinde karşınıza çıkan bölüm de yer alan filtreleri kullanarak uzmanlığınıza göre size uygun iş ilanları aratabilir sistemden takip edebilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • kadri 4 yıl önce Şikayet Et
    Boy -kilo oranı meselesi çok saçma.Birçok sporcu genç biliyorum,kiloları fazla ama onları devirecek adam yok.Sen güvenlikçi alıyorsun,SÜS BİBERİ değil!
    Cevapla