İŞKUR KPSS şartı olmadan hastanelere 286 personel alımı! Başvuru şartları...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmadan sağlık personeli alımı yapılacak. Yayımlanan ilana göre hastanelerde ve çeşitli sağlık kurumlarında çalışmak üzere 286 personel alınacak. Online başvuru kabul edilebilecek. Peki İŞKUR sağlık personeli alım şartları neler olacak?

İŞKUR KPSS şartı olmadan hastanelere 286 personel alımı! Başvuru şartları...
İŞKUR KPSS şartı olmadan hastanelere 286 personel alımı! Başvuru şartları...
GİRİŞ 04.10.2019 14:47 GÜNCELLEME 04.10.2019 14:47

İŞKUR sağlık personeli alım ilanına göre; Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, Hastane Hizmetlisi, Acil Tıp Teknisyeni, Adli Tıp Teknikeri Otopsi Yardımcılığı, İşyeri Hemşiresi, Ebe, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi ve Hemşire alımı yapılacak. Alınacak sağlık personellerin her bir iş ilanı içeriğinde eğitim şartı farklı olmak üzere adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekecek. En geç 12 Ekim 2019 tarihine kadar İŞKUR üzerinden online başvuru yapılabilecek ilanların detayları paylaşıldı. 

 

 

İŞTE İŞKUR SAĞLIK PERSONELİ ALIM VE İLAN DETAYLARI

- Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için 37 ilan bulunuyor. Toplamda 133 personel alımı yapılacak. (İlanları görüntülemek için tıklayınız)

 

 

- Hastane Hizmetlisi için 1 ilan bulunuyor. Toplamda 24 personel alımı yapılacak. (İlanları görüntülemek için tıklayınız)

Acil Tıp Teknisyeni için 4 ilan bulunuyor. Toplamda 4 personel alımı yapılacak. (İlanları görüntülemek için tıklayınız)

Adli Tıp Teknikeri / Otopsi Yardımcılığı için 1 ilan bulunuyor. Toplamda 1 personel alımı yapılacak. (İlanları görüntülemek için tıklayınız)

-
Diğer Sağlık Personeli(İşyeri Hemşiresi) için 5 ilan bulunuyor. Toplamda 5 personel alımı yapılacak. (İlanları görüntülemek için tıklayınız)

-
Ebe için 3 ilan bulunuyor. Toplamda 7 personel alımı yapılacak. (İlanları görüntülemek için tıklayınız)

-
Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi için 7 ilan bulunuyor. Toplamda 12 personel alımı yapılacak. (İlanları görüntülemek için tıklayınız)

- Hemşire için 41 ilan bulunuyor. Toplamda 100 personel alımı yapılacak. (İlanları görüntülemek için tıklayınız)

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

İŞKUR'dan başvuruları kabul edilen sağlık personeli ilanına başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir.

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmış olmak.

- Kurumların belirlediği özel şartlara sahip olmak,

- Sağlık probleminin olmaması,

- En az ilkokul mezunu olmak, ( lise, önlisans lisans mezunları için ilanlar da yer almaktadır)

- İlanların özel başvuru şartlarında yer alan yaş aralığında olmak,

- Office programlarına hakim olmak,

- Güler yüzlü olmak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

İŞKUR tarafından yayımlanan sağlık personeli iş ilanlarına başvuru yapmak İŞKUR’un üye profiline online olarak kayıt yaptırması gerekmektedir. Sonrasında başvuru yapmak için BURAYA tıklayarak size uygun il ve ilçelerdeki ilanları görebilir ve başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.