Biga TSO'dan Ankara çıkarması

Biga Ticaret ve Sanayi Odası yeni Başkanı Şadan Doğan ve yönetimi Ankara'da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Biga TSO'dan Ankara çıkarması
Biga TSO'dan Ankara çıkarması
GİRİŞ 18.07.2013 15:45 GÜNCELLEME 18.07.2013 16:18

Biga Ticaret ve Sanayi Odası'nda 15 ve 22 Haziran 2013 tarihlerinde yapılan organ seçimleri neticesinde iş başına gelen yeni TSO yönetimi TOBB Başkanı'nı makamında ziyaret etti.

TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu öncelikli yeni seçilen Biga Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclis üyelerini tebrik etti ve başarılar diledi.

TOBB Başkanı'na yapılan ziyarete Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga TSO Meclis Başkanı Eşref Temiz, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Melih Akyıl ve Sedat Çakır, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Şahin, Furkan Şanlı, Gürol Gençoğlu, Meclis Üyeleri Davut Doğan, Emin Kaya, Cahit Tüngür, Cüneyt Oflaz ve Hakan Akın ile Biga TSO Genel Sekreteri Mustafa Mutlu katıldı.

Başkan Şadan Doğan TOBB Başkanına Karabiga Liman Tesisleri ön çalışma taslağını sundu. Hisarcıklıoğlu, Başkan Doğan'ın sunduğu proje ile ilgili olarak "Lojistik çok önemli. Deniz yolu karayolundan çok daha ekonomik. Projeleri gayet başarılı buldum''dedi.

Biga Üniversitesi ile ilgili yapılan çalışmalar ve göreve geldikleri taktirde gerçekleştirmeyi hedefledikleri proje ve faaliyetler hakkında bilgiler verilirken destek talep edildi.

Biga TSO Başkanı Doğan, amaçlarının ekonomiyi canlandırmak olduğunu belirterek, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nu 20-22 Eylül 2013 tarihlerinde yapılacak Biga Fuarı'nın açılışına davet etti. Başkan Şadan Doğan son olarak "üyelerimize ve Biga'mıza hizmet için göreve talip olduk. Üyelerimiz de bizlere bu görevi layık gördüler. Sizlerin de desteği ile üyelerimiz ve bölgemiz için faydalı ve başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Odamıza ve heyetimize gösterdiğiniz yakınlık için Oda üyelerim, şahsım ve heyetim adına teşekkür ediyorum" dedi.