Denizbank dünyanın 1 numarası oldu

Türkiye bankacılıkta da dünyayla rekabet ediyor. Bank Administration Institute tarafından düzenlenen Bankacılık İnovasyonu Ödülleri'nde "dünyanın en inovatif bankası" seçildi.

Denizbank dünyanın 1 numarası oldu
Denizbank dünyanın 1 numarası oldu
GİRİŞ 12.10.2016 16:16 GÜNCELLEME 12.10.2016 16:16

DenizBank, finansal hizmet sektörünün bankacılık yönetimi alanında dünya çapında en saygın kurumlarından ABD merkezli Bank Administration Institute (BAI) tarafından düzenlenen 2016 yılı BAI Bankacılık İnovasyonu Ödülleri'nde büyük ödül olan "Dünyanın En İnovatif Bankası" unvanına layık görüldü.

6 yıldır düzenlenen ve dünyanın her yerinden 540'a yakın finans kurumunun 1000'den fazla proje ile katıldığı bu önemli organizasyonda DenizBank, Türkiye'yi "The Most Innovative Bank of 2016" kategorisinde final sahnesinde temsil etti. Banka, bu prestijli platformda 2014 yılında elde ettiği büyük başarıyı yineleyerek 2016 yılında da "Dünya'nın En İnovatif Bankası" ilan edildi. DenizBank böylece 2015 yılında EFMA Ödülleri'nde elde ettiği "Küresel Çapta İnovasyona Önderlik Eden Kurum" başarısıyla birlikte son 3 yılda global arenada 3. kez büyük ödülün sahibi olarak Türkiye'de bir ilke imza attı.

DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş konuya ilişkin değerlendirmesinde: "Bankamızın ve Türk bankacılığının adını bu önemli platformda bir kez daha zirveye taşımak bizler için büyük onur. Dijital alandaki çalışmalarımız ile son yıllarda başarı hikayemizi ara vermeden yazmaya devam ediyoruz. DNA'mıza işlediğimiz inovasyon konusundaki yatırımlarımız ile böylesine değerli bir ödüle tekrar mazhar olmak Bankamız için iftahar vesilesi" dedi.