Aselsan'dan yeni anlaşma!

ASELSAN ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı (SSM) arasında bedeli 97 milyon TL ve 33 milyon doları aşan sözleşme imzalandı.

Aselsan'dan yeni anlaşma!
Aselsan'dan yeni anlaşma!
GİRİŞ 01.07.2016 16:38 GÜNCELLEME 01.07.2016 16:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

ASELSAN Elektronik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında, "ASELSAN ile Savunma Sanayii Müsteşarlığı arasında, toplam bedeli 97 milyon 46 bin 800 TL ve 33 milyon 296 bin 132 dolar tutarında olan elektronik harp sistemleri konusunda bir sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşme kapsamındaki teslimatlar 2020-2023 yılları arasında gerçekleştirilecektir." bilgilerine yer verildi.

YORUMLAR 4
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    aselsan iyice ürge ye döndü. aselsanı ikiye veya daha fazlaya bölüp bir kısmını tamamen arge yapacak şekilde yapılandırmak lazım. Değilse yabancı bağımlılığından kurtulamayız. Şu an tüm alt sistemler yabancı maalesef!
    Cevapla
  • nacrea 7 yıl önce Şikayet Et
    bir dakika bile boş durmadan dünyanın en gelişmiş savunma sanayiini kurmalıyız o zaman göreceksinizki düşmanlarımız bile bize dost olacaktır
    Cevapla
  • tokmak 7 yıl önce Şikayet Et
    her zaman söylüyorum Aselsan Türkiye'mizin gururu daha çok iyi işler yapacağız
    Cevapla
  • Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Önceden türkiye amerikadan teknoloji alırdı şimdi ,türkiye amerikanın müşterilerini elinden alıyor, adamlar terör ile türkiyeyi hizaya getirmek istiyorlar
    Cevapla