Memurlara yeni yıl müjdesi!

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur- Sen) Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Maliye, İçişleri, Enerji, Sağlık ve Milli Eğitim bakanlıklarının merkez ve bağlı kuruluşlarında çalışan onbinlerce memurun servis hizmetinden yararlanacağını bildirdi.

Memurlara yeni yıl müjdesi!
Memurlara yeni yıl müjdesi!
GİRİŞ 30.12.2013 07:33 GÜNCELLEME 30.12.2013 09:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Tonbul, görevli kamu çalışanlarının mesaiye geliş gidişlerinde yararlanacağı servis hizmetinin 1 Ocak 2014'ten itibaren başlayacağını belirtti.

YOL MASRAFI BİTECEK
Memurların ulaşım masrafından kurtulacağını söyleyen Hacı Bayram Tonbul, "Bakanlık ve bağlı kuruluşların merkez teşkilatlarında başlayacak hizmetin taşrada da uygulamaya geçmesi için çalışmalar sürmektedir" dedi.

YORUMLAR 10
  • nurun talepcisi 10 yıl önce Şikayet Et
    Asgari ücretin 3 KATI MI . Hakan Can isimli arkadaşımız herhalde hiç memur maaşlarından haberi yok . En düşük memur alan asgari ücretin 3 KATI diyor.Lütfen Kamuoyunu yanlış yönlendirmeyiniz.
    Cevapla
  • Asder AS 10 yıl önce Şikayet Et
    Milli eğitim derken. Heralde bu uygulama öğretmenleri kapsamıyor.Nede olsa itibarları yok
    Cevapla
  • Ademoğlu 10 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru! Tebrik Etmek Lazım.... İşçi-Esnaf pardon ama asgari ücret mi alıyor. Algı yanılması mı yoksa provokasyon mu? Memur bu vatanın evladı değil mi? Adama sorsan Bu Vatan İçin ne yapmış acaba. Millet okumuş memur olmuş Devlete hizmet yarışında. Devletde ne güzel servis ayarlayacak. Çok doğru! Tebrik Etmek Lazım...
    Cevapla
  • Ferhat Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Ekonomik denge !. Memur asgari ücretin 3 katını alıyor, gerek yok gibi söylemlere katılmıyorum. Çünkü özel sektörde haksızlıklara uğradığımı düşünerek KPSS ile memur oldum ve işimi yapıyorum. Kamu kurumlarını büyük ve kurumsal firmalarla kıyaslamak gerekir. Örneğin büyük bir Telekomünikasyon şirketinde asgari ücretle çalışan görebilir misiniz? Ya da servisi olmayan bir kurumsal firmayı? Neden asgari ücretle kıyaslanıyor onu anlayamıyorum, 17-18 yaşında henüz hiç bir vasfı ve tecrübesi olmayan bir gencin aldığı maaşla, elemeler yapılarak milyon kişiden 3, 5 bin kişinin girebildiği bir alanı kıyaslamak hiç doğru değil. Ayrıca bu servis yurt dışından kiralanmayacak küçük şehirlerde bile ekonomiye katkısı olacaktır.
    Cevapla
  • Mehmet Yusuf 10 yıl önce Şikayet Et
    başarılar başarılar. bu memursenin başarıları beni çok güldürüyor.adamlar gerçekten birşey yapıyoruz zannediyor yaa.(Bu arada en büyük başarılarını hiç konuşmuyorlar;Toplu sözleşmede bakanın yanındaki koltuğu nasılda kapmışlardı)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle