Bankamatikten hesaba bakmak da paralı oldu

Bugüne kadar birçok işlemden ücret alan bankalar, işlem ücreti alacak yeni bir yol daha buldu. Bankalar şimdi de ATM'den hesabına göz atmak isteyen müşterilerinden 6 TL "Hesap özeti görüntüleme ücreti" kesti.

Bankamatikten hesaba bakmak da paralı oldu
Bankamatikten hesaba bakmak da paralı oldu
GİRİŞ 29.04.2013 07:50 GÜNCELLEME 29.04.2013 12:39
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Hesaplarından para kesildiğini görenler sikayetvar.com'a gönderdikleri şikayetlerle "Bankalar bakma parası kesiyor. Hesap özeti çıktısını dahi almadan ücret kestiler" diyerek bankaları topa tuttular.

Bankalar hesap özetlerini iyice kazanca dönüştürdü. İlk olarak ATM'lerden bilgilendirme fişleri için makbuz bedeli almaya başlayan bankalar daha sonra hesap ve kart ekstrelerini ücretli yaptı hesap özeti ücreti aldı. Şimdi de bankalar bakiye sorgulama, hesap hareketlerini izleme,kredi borcu görüntüleme gibi işlemlerini de paralı hale getirdi. 6 TL'ye varan ATM'ye bakma parası kesiyor.

YORUMLAR 28
  • murat cg 10 yıl önce Şikayet Et
    devlet finans kurumlarını hemen açmalı. Devlet elinde birtane banka bulundurmalı (hepsini özelleştirmemeli) ayrıca bir tanede faizsiz finans kurumu, finans kurumunuda hemen açmalıdır. Yoksa vatandaş bankadaki her hareketinde soyguna maruz kalacak.
    Cevapla
  • ferdi ÇAKIROĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    HANGİ BANKALAR YAPIYOR?. Arkadaşlar, hangi bankalar bunu yapıyorsa insanlarımızı uyaralım. Ben hergün hesabıma bakıyorum. Böyle bir şey halen olmadı. Lütfen birbirimizi olduysa uyaralım. Duyarlı vatandaşlarımıza teşekkürler ediyorum.
    Cevapla
  • MESUT SERİN 10 yıl önce Şikayet Et
    İMDAAAT HIRSIZ VAR. Kravatlı hırsızlar.
    Cevapla
  • talathan keserci 10 yıl önce Şikayet Et
    suç sizin . Ne işiniz var bankayla.paranızı idareli kullanmayı bilin yeter.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    bu çok yanlış eğer hükümet bu kesintilere önlem almaz ise hiç iyi olmaz!!!!. ...ceptelden kes atm,den kes borç yatırırken kes ne ya!!!!! delidumrulu geçtiler!!!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle