Motorine 1 ayda ikinci zam geldi!

Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak

Motorine 1 ayda ikinci zam geldi!
Motorine 1 ayda ikinci zam geldi!
GİRİŞ 05.02.2013 18:25 GÜNCELLEME 05.02.2013 21:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Benzinden sonra motorine de yılın ikinci zammı geldi. Motorine litre başı 7 kuruşluk zam yapıldı. Zamlı tarife gece yarısından sonra geçerli olacak. Motorine en son 5 Ocak'ta 5 kuruş zam gelmişti.

YORUMLAR 8
  • kartal tibet 11 yıl önce Şikayet Et
    milleti kandırıp durmayın zam falan yok. alice harikalar diyarında yaşıyoruz biz. neden huzurumuzu kaçırmaya çalışıyorsunuz?
    Cevapla
  • Fındık Kurdu 11 yıl önce Şikayet Et
    kimse bizi kandırmasın ! bir araba aldım, bin pişman oldum.... yıl 2002 benzin lt fiyatı ortalama 1.600.000 (1,6 tl) , asgari ücret 163.000.000 (163 tl) , yıl 2013 benzin 4,90 tl , asgari ücret agi dahil 774 tl , agisiz 701 tl, fazla yoruma gerek yok, varın hesabı oranı siz yapın ! ondan sonra iyi ekonomiden dem vuran, imf ye borç veren, not artırmayan derecelendirme kuruluşlarına salvo atan devlet büyüklerimizin ne kadar doğru söylediğine siz karar verin.ankara'da işler yolunda olsa da ülkenin diğer kesimlerinde hiç de öyle değil, artan intiharlar,cinnetler bunlara gösterilebilecek en güzel örnek olur.
    Cevapla
  • Atila KOÇ 11 yıl önce Şikayet Et
    beyler abartmayın. bakın gece yarısından sonra geçerli olacakmış, henüz zam yapılmamış, gece yarısına kadar bir zam daha gelebilir yaşasın ampüll, ulan keşke yunanistan gibi olabilsek yala, amma üzülmeyin martta mı mayıstamı imf ye borcumuz bitiyormuş hadi bunu kutlayın
    Cevapla
  • Marslı 11 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık yeterrr!!!. ümraniyeden levente koşarak mı gidelim arkadaşım, bu ne zamdır üst üste. yazıklar olsun bizim mühendislere! su ile veya üfleyerek çalışan bir araba üretemediler! ne hallere düştük, evde çoçuk ekmek ekmek diye ağlıyor, taşmı yesinler, para benzin mazota gidiyor.!! burada yetkili abilerimize sesleniyorum,duyun sesimizi!!!
    Cevapla
  • DADAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    anket demek petrole zam demek. ezberleyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle