Garanti Bankası internet şubesi yenilendi

Garanti Bankası'nın internet sitesi garanti.com.tr, yeni nesil bilgi teknolojileriyle donatılan yeni tasarımıyla hizmete girdi.

Garanti Bankası internet şubesi yenilendi
Garanti Bankası internet şubesi yenilendi
GİRİŞ 06.06.2010 02:51 GÜNCELLEME 06.06.2010 02:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, sitenin, Avrupa'nın en büyük tam donanımlı dijital pazarlama ve teknoloji ajansı LBi desteğiyle hazırlandığı, ayrıca, başta Ping olmak üzere bankanın çalıştığı diğer yerel ajansların da sitenin hazırlanmasında destek oldukları belirtildi.

Açıklamada, Garanti.com.tr'nin, kullanım kolaylığı, sade içerik ve iddialı tasarımıyla dikkat çektiği ifade edilerek şu bilgiler verildi:

''Garanti.com.tr, kullanıcı ihtiyacına göre kategorize edilmiş içeriğiyle müşterilerine, ihtiyaçlarına özel bölümler sunuyor. Siteyi ziyaret eden kullanıcılar; mortgage, kredi, sigorta, kredi kartı, yatırım fonları ve mevduat ürünlerini karşılaştırma kolaylığına sahip olup, kendilerine en uygun ürüne başvurabiliyorlar. Herhangi bir ürünle ilgili sorularının cevabını, gelişmiş 'yardım ve öneriler' kısmından kolayca bulup, daha geniş ve kapsamlı bilgiye sahip olabiliyor. Arama altyapısı yenilenen sitede, filtreleme özelliğiyle müşterilere kolayca aradıklarına ulaşma kolaylığı sağlayan garanti.com.tr, video içerikleri, her sayfada yer alan 'arkadaşıma gönder' fonksiyonuyla da, kullanıcılara keyifli vakit geçirebilecekleri interaktif bir ortam sağlıyor. Kullanımı kolay formlar sayesinde ise müşteriler, pratik ve hızlı bir biçimde işlemlerini tamamlıyor.''

Konu hakkında bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, bankanın, 1,5 milyonu aşkın aktif kullanıcı sayısıyla internet bankacılığının en büyük oyuncularından olduğunu belirterek, ''İnternet ve cep bankacılığında pazar liderliğimizi korurken, müşteri sayımızı ve işlem hacmini de düzenli bir şekilde artırıyoruz. Buna paralel olarak teknolojik altyapısının yanı sıra tasarımıyla da müşterilerimizin hayatını kolaylaştıracak bir site yarattık'' dedi.

AA

YORUMLAR 4
  • İsmail Yetim 12 yıl önce Şikayet Et
    yenilenmiş, ama çalışmıyor!. eskisi daha düzgün çalışıyordu. ayda-yılda bir giremediğim oluyordu. bu "yeni"sinde ayda yılda bir girebiliyorum. genelde "şu an hizmet veremiyoruz"lanıyorlar. bu da banka değiştireceğim anlamına geliyor
    Cevapla
  • Özgür Kaya 13 yıl önce Şikayet Et
    Sayın haber7. Arkadaşların da söylemek istediği gibi haberin hiçbir değeri yok bu birincisi. Siteye girdim baktım ve hiçbir değişiklik yok sadece ana sayfada var kullanıcının girdiği sayfaların hepsi aynı bu ikincisi, ayrıca bende web sitemi değiştireceğim buda haber olurmu buda üçüncüsü belirtmek istediklerimin sizide protesto ediyorum dördüncüsü.
    Cevapla
  • ahmet turap okur 13 yıl önce Şikayet Et
    Bizi farkı düşündürme haber7. güne haber7 okumadan başlamayan bir okuyucunuz olarak söylüyorum,bu bir haber değil resmen reklam olmuş buna yorum yapan ahmet beye de katılıyorum madem reklam yapcaksınız sitede reklam olarak verin haberse her sitenin yaparsanız iyi olur diye düşünüyorum ama yinede en güzel objektif haber yanını yapan haber7 yinede teşekkür ederim.
    Cevapla
  • Ahmet EROĞLU 13 yıl önce Şikayet Et
    Haber 7. Burda haber mi yaptı yoksa reklam mı yaptı ? Her site yenileyenin haberini veriyor musunuz ?
    Cevapla