Çanakkale'nin EMITT Fuarı'ndaki tanıtımı

Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Üzen: "2015 yılının ilk günlerinde bu tanıtımın yapılması hem ilimize hem de firmalarımıza çok olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum"

Çanakkale'nin EMITT Fuarı'ndaki tanıtımı
Çanakkale'nin EMITT Fuarı'ndaki tanıtımı
GİRİŞ 25.01.2015 13:58 GÜNCELLEME 25.01.2015 13:58

Ccedil;anakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale'nin EMITT Fuarı'ndaki tanıtımıyla ilgili, "2015 yılının ilk günlerinde bu tanıtımın yapılması hem ilimize hem de firmalarımıza çok olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Üzen, fuarla ilgili değerlendirmesinde, Çanakkale Savaşları'nın 100. yılını "barış" vurgusuyla anmaya hazırlandıkları 2015 yılına çok hızlı başlangıç yaptıklarını, Feshane'nin ardından ilin yükselen grafiğine ve fuar tecrübesine EMITT'de yeni bir ivme kazandırdıklarını bildirdi.

Fuarda, Çanakkale standını bir çok bilim adamı, kamu yöneticisi, basın mensubu, diplomat, turizm sektörü duayenleri, yeni ürün geliştirenler, sektörün parlayan yıldızı şirket ve kurum yetkililerinin ziyaret ettiğine işaret eden Üzen, şunları kaydetti:

"Bir çok ikili iş görüşmesi, geniş bir broşür ve katalog dağıtımı yapıldı. 2015 yılının ilk günlerinde bu tanıtımın yapılması hem ilimize hem de firmalarımıza çok olumlu katkı sağlayacağını düşünüyorum. Borsa olarak bizim de orada katkımızın emeğimizin olmasından büyük memnuniyet ve gurur duymaktayız. Fuarda organizasyonu yapan, katkı veren, destek veren başta Valiliğimiz olmak üzere emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Yine ilimizin tanıtımda altın dönemi olacağını ümit ettiğimiz 2015 yılının ilimize, ülkemize, kurumlarımıza ve üyelerimize verimli ve hayırlı olmasını temenni ediyorum."

KAYNAK: AA