Gazprom: İndirim konusunu görüşmeye gerek yok

Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, mevcut düşük fiyatların olduğu bu dönemde indirim konuşmanın gereksiz olduğunu söyledi.

Gazprom: İndirim konusunu görüşmeye gerek yok
Gazprom: İndirim konusunu görüşmeye gerek yok
GİRİŞ 06.06.2017 14:05 GÜNCELLEME 06.06.2017 15:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Medvedev, "Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan kriz nedeniyle küresel LNG piyasaları olumsuz etkilenebilir ancak kesin konuşabilmek için henüz çok erken" dedi.

Gazprom Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aleksandr Medvedev, Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan krizin dünya genelinde sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) piyasalarını etkileyebileceğini belirtti.
 
Rusya'nın başkenti Moskova'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Medvedev, Katar'ın hacim bakımından dünyanın en önemli LNG ihracatçılarından biri olduğunu söyledi.
 
Katar ile bazı Arap ülkeleri arasında yaşanan krizi nedeniyle küresel LNG piyasalarının olumsuz etkilenebileceğini dile getiren Medvedev, "Ancak kesin konuşabilmek için henüz çok erken." ifadesini kullandı.
 
"Türkiye ile istişarelerimiz sürüyor"
 
Medvedev, Türkiye'ye gönderilen doğalgaz fiyatında indirim olup olmayacağı sorusuna ilişkin de şunları kaydetti:
 
"Türkiye ile doğalgazda indirim konusundaki istişarelere fiyatlar yüksek seviyelerdeyken başlamıştık ancak şu anda fiyatlar düşük seviyede devam ediyor. Bizim tercihimiz bu görüşmeleri tahkim yoluna gitmeden çözüme kavuşturabilmektir. Türkiye Cumhuriyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ ile istişarelerimiz sürüyor. Belki TürkAkım ile yaşanan gelişmeler bu ticari konuların da sonuçlanmasına yardımcı olur."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • İstanbullu 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz Müslümanlar toplu halde güçlü bir güç olarak, kan emici,sömürgeci, kapitalist haçlı ordusuna, siyonistlere karşı ne zaman birleşeceğiz ha???
    Cevapla
  • Tarik 6 yıl önce Şikayet Et
    araptan dost olmayacagi bir kez daha gun yuzune cikmistir. vahabi siiye kafir der.. sii sunniye kafir der.. bir turlu islam ortak paydasinda bulusamazlar.. asil kafir fitneyi yayar..silahini satar.. cekilir kenara ickisini keyifle yudumlar... domino tasi misali sirayla geliyorlar.. iran mi biz mi? bize oynadiklari sayisiz oyunlar tutmadi.. bakalim daha neler gorecegiz.. Allah bizlerin yardimcisi olsun.. amin
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Katar ile ticaretimizi artıralım
    Cevapla
  • huseyyn 6 yıl önce Şikayet Et
    Herzaman olduğu gibi yine haçlılara ve fitneye oyuncaksınız ey müslümanlar.Eğer akıllanmazsanız daha çooooook tokat yersiniz
    Cevapla