Bakandan esnafa iki müjde birden

KOSGEB'in 50 bin liralık faizsiz kredisi için başvuru süresi bugün sona eriyor. Bakan Özlü, kredi almaya hak kazananlar ile kazanamayanlar için iki ayrı müjde verdi.

Bakandan esnafa iki müjde birden
Bakandan esnafa iki müjde birden
GİRİŞ 21.12.2016 17:07 GÜNCELLEME 21.12.2016 17:15
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığının (KOSGEB) 50 bin liralık faizsiz kredi desteğine başvuranlar için önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Özlü, programdan yararlanma hakkını elde edenlere, ödemelerin 2016 yılı bitmeden yapılacağını bildirdi.

2017'DE BİR DESTEK DAHA

Özlü, yazılı olarak yaptığı açıklamada, başvuruları bugün 23.59'da sona erecek destek programına çok yoğun talep geldiğine dikkati çeken Özlü, başvuru süresinin uzatılmayacağını, ancak yeni kayıt ve güncelleme yapılabileceğini belirtti.

'ÖDEMELER YIL BİTMEDEN YAPILACAK'

Özlü, 50 bin liralık desteğe başvurup, programdan yararlanma hakkını elde edenlere, ödemelerin 2016 yılı bitmeden yapılacağını ifade etti

Özlü, şunları kaydetti:

"50 bin liralık Sıfır Faizli İşletme Kredisi Faiz Desteğini almaya hak kazananlara, ödemeleri belirtilen bankalar aracılığıyla 2016 bütçesinden yapılacak. Yani KOBİ'lerimiz yıl bitmeden 50 bin liralık desteklerini alabilecekler. Destek programına başvuramayan ya da başvurup yararlanma hakkını elde edemeyenler de üzülmesin, 2017 yılı bütçesinden KOBİ'lerimize yönelik benzer bir uygulama yapılacak."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 29
  • tarık 7 yıl önce Şikayet Et
    zorluk yazılmış ben başvuru yaptım onay çıkarsa ne ala ama zorluk hiç görmedim tabi 2016 beyanımı önceden verdiğim için olabilir son dakika beyan vermeye çalışılır ise olacağı başvuru dahi yapılmaz
    Cevapla
  • Mehmet dag 7 yıl önce Şikayet Et
    Kosgep in onu lüks araba kuyruguydu bütün ihtiyaç sahipleri aldı 3 gündür kayıt bile yapılamadı ...
    Cevapla
  • Kosgeb 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey millet 15000 işletme bu desteği alacak ama 300.000 kişi hayal kuruyor, bu yoğun talep ülkemizin ara elemanı ve lokomotifi olan isletmelerimizin ne kadar sıkıntıda olduğunu ortaya koyuyor. Ey iktidar akıllı ol bu paraya susamış isletmeleri duy ve faizsiz kredi ver, yoksa 275.000 morali ve işi bozuk işletmeleri dükkânlarında tutamayız.
    Cevapla
  • eyt 7 yıl önce Şikayet Et
    senin bu matematikle esnaf olarak ayakta duran mucize
    Cevapla
  • efruz 7 yıl önce Şikayet Et
    300000-15000=285000 oluyor senin matematik hocan kim.
    Cevapla
  • Seyit KARA 7 yıl önce Şikayet Et
    Burada kaçırılan bir durum var , o kadar millet eziyet çekti günlerce uğraştı , ama kimseye demediler , kimsede okumadı :D Krediyi kosgeb vermiyor ,banka veriyor , bankada gül yüzüne kimseye kredi vermez. Zaten kredi alabilen esnaf bu kadar eziyete girmez direk gider bankadan alır. Banka senden ipotek isteyecek , kredi durumuna bakacak , kbb skoruna bakacak , ölme eşeğim ölme hesabı.
    Cevapla
  • ENES 7 yıl önce Şikayet Et
    BEN 3 GÜN gün boyunca uğraştım fakat halen kobi beyannamesi onaylanmadı bu konuda bilgisi olan varmı benim bildiğim bu akşam saat 12 ye kadar onaylanmış olup kredi başvurusu yapmamız lazım ama kimsenin bilgisi yok heralde çektiğim 3 günlük bir eziyet bana kar kaldı
    Cevapla
  • Az kaldı ! 7 yıl önce Şikayet Et
    Saat 22.49 bir saat 10 dk. Sonra sistem normale döner; sen de rahat rahat işlemini bitirirsin :) yanlış anlama yaşın benim de yüzbinler gibi senden farkım yok...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle