Vekilden, Samsun Balık Hali Çıkarması

Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun balık halini ziyaret ederek balıkçıların sorunlarını dinledi.

Vekilden, Samsun Balık Hali Çıkarması
Vekilden, Samsun Balık Hali Çıkarması
GİRİŞ 01.11.2016 15:12 GÜNCELLEME 01.11.2016 15:12

Sabah erken saatlerde  Samsun Balık Halinde çalışan esnafları ziyaret eden Kurt, halde satılan balık çeşitleri ve fiyatları hakkında da bilgiler aldı. 

Balık hali esnafı, vekil Kurt’a teşekkür etti

Samsun balık hali esnafı, balıkçılık sektörüne özel duyarlılığı olan, her zaman her konuda yardımcı olan,  Vekilimize teşekkür ederiz. Bu zamana kadar yaşadığımız bürokratik işlemlerin hepsini çözdü. Ipard (Kırsal Kalkınma için Katılım Öncesi Yardım Aracı) destekli yatırımlarımız konusunda desteklerini esirgemedi. İstanbul balık  halinde alım- satım yapmamız konusunda çok yardımları oldu. Seçim sürecinde ne söz verdiyse yerine getirdi.” dedi.

Bu  sene umutluyuz!

Bu sene balığın bol olmasından memnun olan esnaf,  “Balık bu sezon normal bollukta,  fiyatlar daha da düşecektir. Bu  sene umutluyuz. Beklenen balık geldi diyebiliriz. Vatandaşlarımız bu bolluktan yararlansın. Balıkçılığın çalışma şartları zor olduğu için, çalışacak elaman bulamıyoruz. İşsizlik yok diyorlar ama iş seçiyorlar. Bu işler hem emek isteyen, hem de katma değeri yüksek işler”  diye konuştu

 “Bol bereketli bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum”

Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Karadeniz kıyısında bulunan yerlerin en büyük geçim kaynaklarından birinin balıkçılık olduğunu belirterek. Bol bereketli bir sezon geçirmenizi temenni ediyorum. Kazasız belasız, güzel, mutlu, bol ve bereketli bir av sezonu geçirmenizi tüm kalbimle yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Sağlıklı gidin ve sağlıklı gelin.” dedi.