Bankalardan faiz indirimleri peş peşe geldi

Bankalardan faiz oranlarında indirim haberlerini peş peşe gelmeye başladı. İş Bankası konut ve taşıt kredilerinde, Akbank ise konut indirime gitti.

Bankalardan faiz indirimleri peş peşe geldi
Bankalardan faiz indirimleri peş peşe geldi
GİRİŞ 31.10.2016 15:01 GÜNCELLEME 31.10.2016 16:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bankalararası faiz indirim yarışı kızışıyor. Konut kredilerinde faizleri yüzde 1'in altına çeken bankalar şimdi konut ve taşıt kredilerinde ikinci indirim furyasını başlattı. Türkiye İş Bankası konut kredilerinde faiz oranını yüzde 0.90'a çekerken, Akbank da konut kredisi faiz oranlarında yaptığı indirime ek olarak ilk evini alacaklara özel 500TL’ye kadar Chip Para verecek.

'FAİZ ORANLARINI İNDİRDİK'

İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali kredilerde faiz oranlarını indirdiklerini belirterek, "Konut kredisi faiz oranını yüzde 0,95’ten yüzde 0,90’a çekiyoruz. Taşıt kredilerini sıfır kilometre araçlarda yüzde 1,18’den yüzde 1,10 seviyesine indiriyoruz." dedi

KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARINDA İNDİRİM

Akbank’tan yapılan açıklamaya göre banka iki yıla kadar olan vadelerde konut kredisi faizoranlarını %0,90’a indirdi. İki yılın üzerindeki vadelerde beş yıla kadar %0,93, yedi yıla kadar %0,95 ve yedi yılın üzerinde %0,97 faiz oranı uygulanacak.

Akbank 31 Aralık’a kadar alacağı krediyle ilk kez ev sahibi olacak müşterilerine 500 TL’ye kadar chippara kampanyası başlattığını da duyurdu. Kampanya kapsamında ilk ev için kullanılan kredilere özel olarak, kredi tutarının binde 5’i oranında ve 500 TL ile sınırlı olmak üzere müşterilerin Akbank kartlarına chip para yüklenecek.

YORUMLAR 7
  • murat1212 7 yıl önce Şikayet Et
    konut kredisinde yapılandırma istiyoruz
    Cevapla
  • Mustafa ayaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bankalar hükümet kimmiş diyor hükümet bankalar
    Cevapla
  • recep 7 yıl önce Şikayet Et
    neden yapılandırma yapılmıyor. bankalarda yapılandırma için gidiyoruz geri gönderiliyoruz. hükümetin bu konuya bir el atması lazım
    Cevapla
  • cigerpare 7 yıl önce Şikayet Et
    tüh desene akbank kârdan zarar etti
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başbakanımız lütfen şu bankaları ilgilenen yapılandırma yapmıyorlar lütfen.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle