Ak Parti'den flaş 'Gri Memurluk' açıklaması!

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay MYK toplantısı sonrasında gri memurluk çalışmasının henüz söz konusu olmadığını ifade etti.

Ak Parti'den flaş 'Gri Memurluk' açıklaması!
Ak Parti'den flaş 'Gri Memurluk' açıklaması!
GİRİŞ 10.08.2016 16:57 GÜNCELLEME 10.08.2016 17:43
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, Gri memurluk tartışmalarına ilişkin, "Henüz böyle bir çalışma henüz yok. Bir takım çalışmalar elbette yapılıyor" derken, ‘Af’ tartışmalarına ilişkin ise, "Cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz" dedi.

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay MYK sonrası basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gri memurluk tartışması ile ilgili bir soruya Aktay, "Henüz böyle bir çalışma henüz yok. Bir takım çalışmalar elbette yapılıyor. Bütün maksat devlet içerisinde bu ihanet şebekesinin unsurlarının ayıklanmasıdır. Bu işe bulaşmamış hiç kimsenin mağdur edilmemesi konusunda hassasiyet var" diye yanıt verdi.

5 YILLIK AF İDDİASI

Geçmişe dönük 5 yıllık af çıkacağı yönünde çalışmalar yapıldığı iddialarının sorulması üzerine Aktay, "Detaylarını çok fazla bilemeyeceğim şu anda. Adalet Bakanlığı'nın bünyesinde cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz. Bu çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" diye konuştu.

GRİ MEMURLUK

70 bine yakın memur açığa alındı. Bunlarında tamamı görevden alınmayacak. Ayrımı yapmak için de böyle bir ayrım yapılacağı söylenmişti.  

YORUMLAR 35
  • mesut 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainlerden hiçbir renkte memur olmaz atın gitsin. Yerlerine bunca zaman hakkı yenenler alınsın
    Cevapla
  • nergislalezar 7 yıl önce Şikayet Et
    (2)Bunları kurumlar arasında geçişlerle ,grilerle falanla filanla tekrar aramızda görmek istemiyoruz. Bizim memur olabilme hakkımızı ömrümüzün sonuna kadar elimizden aldılar ,biz ucuza kanaat ederken onlar her noktanın en yükseğinde at koşturdular .Hep önleri açıldı, açıldıkça da pervasızlaştılar. Bir daha af şehitlerin kanına ihanettir. Yapılacak en ufak yanlış bir adım tüm güvenin kaybedilmesine sebep olur.Güvensizlik üzerine kurulu hiçbir düşünce , ideoloji ve yaşam tarzı uzun ömürlü olamaz...
    Cevapla
  • nergislalezar 7 yıl önce Şikayet Et
    (1)Siyasi ayakları kesilmediği müddetçe bu iş bitmez.17-25 aralıktan beridir sayın cumhurbaşkanı meydanlarda uyarılarda bulunduğu halde hala nasıl tüm köşe başlarında kalabilmeyi başarmışlar ? Kimler neden göz yumdu ? 17-25 aralık bu anlamda bir milattır.Bu tarihten itibaren ilişkisini kesmemenin adı mağduriyet veya kandırılmışlık olamaz.
    Cevapla
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    fetenyaho ya gönül vermiş iki yüzlü münafıklar zaten gri ler ne beyaz ne siyah sürekli aynı yerden sokulmak istiyorsunuz illa da size dokunacak ondan sonra eyvah diyeceksiniz bunları çıkaran fetö dür
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    oldu hırsızlıkla memur olsunlar bi de gri memur olarak kalsınlar.inşallah olmaz bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle