Müjdeyi Bakan verdi! Yüzde 30 indirim geliyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TRT Haber'e konuk oldu ve tüm toplumu ilgilendiren çok önemli açıklamalar yaptı.

Müjdeyi Bakan verdi! Yüzde 30 indirim geliyor
Müjdeyi Bakan verdi! Yüzde 30 indirim geliyor
GİRİŞ 10.08.2016 11:33 GÜNCELLEME 10.08.2016 11:33
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fiyatların görünmez bir el yardımıyla yükseltildiğini dile getiren Tüfenkci, "Yeni başlatacağımız çalışmayla markette satılan ürünün tarladan kaç paraya alındığını, devamında hal çıkış fiyatını halka açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Bakan konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu alım satım sürecini tamamıyla şeffaflaştıracağız. Böylece tüketiciye ulaşan sebze meyve fiyatlarında yüzde 30'a kadar bir indirim görülecek."

YORUMLAR 20
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    5 senedir yapacaklar çok duyduk bu haberleri
    Cevapla
  • ertuğrul 7 yıl önce Şikayet Et
    ben bu haberleri çok okudum inşallah yaparlar eflasyonun düşmesine katkı sağlar bekliyorum umuyorum memnun olurum
    Cevapla
  • hıdır diker 7 yıl önce Şikayet Et
    pööööffffff kaç senedir söyleniyor ama halen faliyete geçmedi .bir ak partili olarak inanmıyorum sizlere laf değil iş yapın miş le mışla olmaz icrat yapın sona yapın yorumunuzu. petrolvarili 125. 130 dolarken mazot litre 4.60 krş.petrol varili şimdi 41. 42 dolar civarında mazotun liter fiyatı 3.60 .3.70 civarında nasıl işse anlamakda zorlanıyoruz.
    Cevapla
  • ilginç 7 yıl önce Şikayet Et
    Akaryakıt ı ucuzlatsın devlet. Birçok şey kendiliğinden ucuzlar.
    Cevapla
  • Alpaguhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak BİMER,Cumhurbaşkanı ve Bakanlıklara her fırsatta başvurularda bulunalım.Bazen Ankara TBMM.den pazarlar marketler net görülmüyor.Şahsen ben darbe girişiminden 2-3 gün sonra marketlerin manavların yaptıkları bu zulmü her yere şikayet etmiştim.Tepkimizi haber sitelerinde değil resmi kanallarda yapalım lütfen..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle