Türkiye'de bir ilk! Güçlerini birleştirdiler

Et ve et ürünleri üretimiyle bilinen BEŞLER, mantı üretimi için 23 yıldır gıda sektöründe bulunan Aneda ile güçlerini birleştirdi. 'Beşler İnciana Mantı' adıyla ürünün marketlerde yer alması adına imzalar atıldı.

Türkiye'de bir ilk! Güçlerini birleştirdiler
Türkiye'de bir ilk! Güçlerini birleştirdiler
GİRİŞ 25.03.2019 12:34 GÜNCELLEME 25.03.2019 14:34

Et ve Et ürünleri kategorisinin tüm süreçlerinde yer alan BEŞLER, ilave bir yatırımla Taze Et & Map kategorisinde de sektörde önemli bir oyuncu haline geldi. 23 yıldır hizmet veren Aneda Gıda San. Ve Tic. Ltd. Şti. ile mantı üretimi için işbirliğine gidildi. 23 yıldır mantı sektöründe hizmet veren Aneda Gıda'nın üretim tesislerinde üretilecek olan ürün "Beşler İnciana Mantı" olarak tüm Türkiye'de market raflarında yerini aldı.

 

 

Beşler Sucuk Yöneticisi Yılmaz Buldu yaptığı açıklamada "Beşler sucuk 1945 yılında bir aile şirketi olarak İstanbul ili Kâğıthane ilçesinde kuruldu. 1945'ten bu yana kırmızı et ve et ürünleri sektöründe faaliyetini sürdüren şirketimiz, Türkiye'nin en köklü ulusal markalarından biri haline geldi. Beşler, kendi sektöründe ilk altın madalyalı sucuk ödülüne layık görülmüş;ilk ''pişme sucuk'', ''fermente sucuk'' ve ilk "vakum ambalajlı sucuk" gibi inovatif ürünleri Türkiye'de tüketicileri ile buluşturmuştur. Sucuk başta olmak üzere şarküteri ürünlerinde şüphesiz en bilindik markalarından birisi olan Beşler, 2011 yılı ikinci yarısında İstanbul ili Silivri ilçesinde; Türkiye ve Ortadoğu'nun en büyük fabrika yatırımına başlamış; 40 bin m2 alan üzerine 30 bin m2 kapalı alandan oluşan, hijyen koşulları ve teknolojik altyapı açısından örnek olacak şekilde, 40 milyon dolar (USD) yatırım bedeliyle 2014 yılı Ağustos ayında yatırımını tamamlayarak faaliyete geçirmiştir." dedi.

KAYNAK: İHA