Thy'den Toprak Turizm'e başarı ödülü

Türk Hava Yolları (THY), Toprak Turizm’e Hac ve Umre seyahatinde en fazla yolcu taşıyan özel turizm acentesi katagorisinde başarı ödülünü 2’nci kez verdi.

Thy'den Toprak Turizm'e başarı ödülü
Thy'den Toprak Turizm'e başarı ödülü
GİRİŞ 21.11.2017 11:17 GÜNCELLEME 21.11.2017 11:18

Başarı Ödülünü Türk Hava Yolları Pazarlama ve Satış Yurtiçi Başkanı Halil İbrahim Polat'ın elinden alan Toprak Turizm Genel Müdür Yardımcısı Adem Toprak, "Başarımızı “müşterimiz nasıl bir hizmet almayı arzular, bu seyahati müşterilerimiz için nasıl olumlu ve unutulmaz bir deneyime dönüştürebiliriz” gibi sorularla firmamızın hizmet kalitesini yeniden kurgulayarak  "insan odaklı" bir şirket olmaya borçluyuz" dedi.

THY (Türk Hava Yolları) Harbiye Satış Müdürlüğü’nün Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda  düzenlediği ’Hac&Umre Değerlendirme Toplantısı’na Hac ve Umre acentaları, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, THY Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, THY Yurtiçi Pazarlama ve Satış Başkanı Halil İbrahim Polat ve diğer THY yetkilileri katıldı.

Toplantıda Hac ve Umre konusunda en fazla yolcu taşıyan özel turizm acentelerine ödülleri takdim edildi. Hac ve Umre seyahatinde en fazla yolcu taşıma katagorisinde Toprak Turizm, bu yıl da ödülünü aldı. Toprak Turizm’e başarı ödülü THY 2. Bölge Başkanı Kerem Sarp tarafından verildi.

Toprak Turizm Genel Müdürü Adem Toprak, Hac ve Umre organizasyonunda son 3 yıldır THY ile en fazla yolcu taşıyan firma katagorisinde başarı ödülü almalarını, insan odaklı bir firma olmalarına bağladıklarını söyledi.


"Amacımız,misafirlerimize  insan odaklı hizmet anlayışımızla %100 memnuniyet sağlamak ve  Hac ve Umre vazifesini Yüce Allah’ın emirlerine ve Rasulullah Efendimizin Sünneti Seniyyesine uygun olarak yaptırmak." diye konuştu. 

Hac ve Umre organizasyonu dışında muhafazakar yurtdışı turları alanın da son 3 yıl  içersinde Namaz vakitleri ve helal yemek konsepti gibi çalışmalarımızla potansiyelimizin binlerce kişiye ulaştığını ifade eden Toprak, "En çok tercih edilen destinasyonlarımızın başında Kudüs,Endülüs(İspanya),Bosna-Hersek,Balkanlar yer alıyor.Bu bölgelerin tercih edilmesindeki  en önemli  faktör Osmanlı tarihi ve İslam eserleri olduğu görülmektedir.Ayrıca yaz aylarında İtalya,İngiltere,Orta Avrupa, Benelüx Paris,Yunanistan, Kuzey Kıbrıs,Londra,Malta,Azerbeycan,Rusya ve Türk Cumhuriyetleri Sonbahar ve Kış aylarında ise Dubai,Malidvler,Katar,Lapland Kuzey Işıkları,İran,Fas,Özbekistan,Hindistan,Küba organize ettiğimiz diğer destinasyonların başında geliyor."dedi.