OPET ile CarrefourSA iş birliğinden yakıt puan

Akaryakıt markası OPET, alışveriş markası CarrefourSA ile yaptığı iş birliği ile müşterilerine 15 TL’ye kadar yakıt puan hediye ediyor.

OPET ile CarrefourSA iş birliğinden yakıt puan
OPET ile CarrefourSA iş birliğinden yakıt puan
GİRİŞ 28.10.2017 13:43 GÜNCELLEME 28.10.2017 13:43

OPET'ten yapılan açıklamaya göre, OPET, Türkiye’nin prestijli alışveriş markalarından CarrefourSA ile yaptığı iş birliğiyle, müşterilerine avantaj sunan yeni bir kampanya başlattı. 20 Kasım Pazartesi gününe kadar tüm CarrefourSA marketlerinde CarrefourSA Kart ile tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, kampanyaya SMS ile dahil olduklarında 10 TL, OPET mobil uygulaması katılımında ek olarak 5 TL olmak üzere toplam 15 TL yakıt puan kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 30 Kasım Perşembe gününe kadar aralarında birer boşluk bırakarak “Carrefoursa - cep telefonu numarası - plaka - şifre” yazarak, 6738’e SMS ile göndermeleri yeterli oluyor.

SMS katılımında kullanılacak şifreler, CarrefourSA kasa fişlerinin altına basılı olarak veriliyor. SMS ile kampanyaya katılanların cep telefonlarına OPET tarafından 10 TL yakıt puan yükleniyor. SMS gönderimine ek olarak 5 TL daha yakıt puan kazanabilinmesi için OPET mobil uygulamasında kullanılacak şifre gönderiliyor.

OPET mobil uygulamasındaki ilgili alana şifreyi girenlerin cep telefonlarına 5 TL’lik yakıt puan daha yükleniyor. Yakıt puanlar, kampanyaya dahil OPET istasyonlarında tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri benzin veya motorin alışverişlerinde geçerli olacak. Aynı cep telefonu numarası ile kampanyaya sadece bir kez dahil olunuyor. Yakıt puanlar, 15 Aralık 2017'ye kadar kullanılabilecek.

KAYNAK: AA