EPDK'dan 13 akaryakıt şirketine ceza

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK), 13 akaryakıt şirketine toplam 2 milyon 567 bin 244 lira ceza verildi.

EPDK'dan 13 akaryakıt şirketine ceza
EPDK'dan 13 akaryakıt şirketine ceza
GİRİŞ 28.10.2017 12:15 GÜNCELLEME 28.10.2017 14:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

EPDK'nın konuyla ilgili ilanı, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, dağıtıcısı haricinde akaryakıt ikmali, istasyonda tağşiş veya hile amacıyla akaryakıta katılabilecek ürün bulundurma, yeterli şart ve seviyede ulusal marker içermeyen ve teknik düzenlemelere uygun olmayan akaryakıt ikmali, kaçak yer altı akaryakıt depolama tankı bulundurma ve otomasyon sistemindeki verilerin izlenememesi gibi nedenlerle, 13 akaryakıt şirketine 56 bin lira ile 1 milyon lira arasında değişen, toplam 2 milyon 567 bin 244 liralık ceza uygulandı.

EPDK, benzer sebeplerle 12 şirketten de yazılı savunma istedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Fehmi 6 yıl önce Şikayet Et
    Birde akaryakit istasyonlari gece gelecek zammi sabahtan yansitiyor ve birlikte anlasip tek fiyat uzerinden lpg satisi yapiyormus onceden kayseride indirimli satan istasyonlar cokken simdi kalmadi millet mecbur aliyoruz rekabet yok
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hangi şirket ne yapmış açıklayın. Madem milli olacağız. Milleti bilgilendirin. Şirketi saklayarak korumayı bırakın. Bizde nereden ticaret yapacağız bilelim. Adam bizi kazıklıyor. Siz saklıyorsunuz. Adamın yanına kar kalıyor. Ve biz hala o adama para veriyoruz. Nerede milli olma duygusu. Yabancıyı değil beni koru beni bilgilendir ki o adam bir daha korkudan sahtekarlık yapamasın. Milli olmak budur. Kendi milletini korumak ve bilgilendirmektir.
    Cevapla