İş Bankası'ndan günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi

İş Bankası müşterileri, 4 Ekim'e kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyası ile bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi kullanabiliyor.

İş Bankası'ndan günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi
İş Bankası'ndan günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi
GİRİŞ 25.09.2017 17:07 GÜNCELLEME 25.09.2017 17:07

Türkiye İş Bankası, 4 Ekim'e kadar devam edecek kampanyası ile bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi imkanı sunuyor.

Banka açıklamasına göre, Türkiye İş Bankası, bu sonbaharda da tüm bireysel ihtiyaçlar için "uygun" koşullarla kredi seçenekleri sunmaya devam ediyor. 4 Ekim'e kadar devam edecek ihtiyaç kredisi kampanyası ile İş Bankası müşterileri, bireysel nitelikli tüm ihtiyaçları için günde 5 TL'ye 5 bin TL kredi kullanabiliyor. Kampanyada, 48 ay vadeye kadar farklı tutarlarda kredi seçenekleri de bulunuyor.

25 bin TL'ye kadar olan ihtiyaçlar için kredi başvurusu İşCep'ten hemen yapılabiliyor. Onaylanan kredi tutarı 7 gün 24 saat o an hesaba geçiyor.

Ayrıca; internet şubesinden, bankamatiklerden, telefon şubesinden ve tüm İş Bankası şubelerinden kolayca başvuru yapılabiliyor. Başvuru hangi kanaldan yapılırsa yapılsın, cevabı hemen cep telefonuna gönderiliyor.

KAYNAK: AA