Duyan oraya koştu! Sıraya girdiler

ÇAYKUR Genel Müdürlüğü tarafından Doğu Karadeniz'de çalıştırılmak üzere bin 500 mevsimlik işçi alımı için başvuruların yarın başlayacağı açıklandı.

Duyan oraya koştu! Sıraya girdiler
Duyan oraya koştu! Sıraya girdiler
GİRİŞ 09.05.2017 09:57 GÜNCELLEME 09.05.2017 09:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne (ÇAYKUR) bağlı fabrikalarda daha önce 4 Nisan 2017’de başlayacağı duyurulan ancak ertelenen bin 500 mevsimlik işçi alımı için başvurular bugün çay üretimi yapılan Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'da başladı.

Bu kapsamda Rize İŞKUR İl Müdürlüğü önünde mevsimlik işçi başvuruları nedeniyle sabah saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. ÇAYKUR personel alım şartı olarak yalnızca erkek adayların başvuru yapabileceğini duyururken, en az ilkokul mezunu olma, engelli ve eski hükümlü olmama ve başvurduğu ilde ikamet etme şartı belirledi. 
 
Başvurular 18 Mayıs 2017 Perşembe akşamı saat 23.59'a kadar internet üzerinden yapılabileceği gibi, bugünden itibaren 10 gün boyunca mesai saatleri içerisinde Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun'da İŞ KUR İl Müdürlükleri'ne veya İŞKUR'a bağlı brimlere yapılabilecek. 
 
Rize İŞKUR İl Müdürü Hasan Kiraz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bugün sabahın erken saatlerinde başlayan başvurular 10 gün boyunca devam edecek. Ne kadar bir başvuru olacağı ise 10 günün sonunda belli olacaktır" ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan iş başvurularının ardından işe alınacak işçiler için Mayıs sonu veya Haziran ayının ilk günlerinde noter huzurunda çekiliş yapılacak.  

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Olasılık 6 yıl önce Şikayet Et
    İçler acısı bir durum. Maalesef işsizlik almış başını gidiyor. İşsizlik oranları bu kadar yüksekken hükümetinden torun bakan ninelere maaş gibi anlaşılması zor projelere imza atması durumu daha kötü noktaya getiriyor. Ayrıca insanlar durdukları yerde sgk yüzünden borçlu çıkıyor. Yüzbinlerce üniversite mezunlarından biri olarak konuşuyorum. Bu dinamik genç okumuş nüfus maalesef boş oturarak eriyor. Umarım bunun farkındadır gerekli merciler.
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Engellilere neden iş verilmiyor onu anlamadım, sonuçta onlarda aile geçindirmiyor mu? Engelli raporuna göre onlarada iş verseniz olmuyor mu?
    Cevapla
  • RAMAZAN ÇAKIR 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu insanlara birisi internet üzerinden de başvuru yapıldığını söylese
    Cevapla
  • gokhan 6 yıl önce Şikayet Et
    internetin kullanım amacı dışında var olduğunu bildikleri için. o amaçla kullanım olası değil. interneti sadece facebook bilen var. sen ne diyorsun vatandaş
    Cevapla
  • doğruları konuşan 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye eski Türkiye değildi?
    Cevapla