Keskin Holding'ten istihdam seferberliğine destek

Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliği ilişkin açıklamada bulundu.

Keskin Holding'ten istihdam seferberliğine destek
Keskin Holding'ten istihdam seferberliğine destek
GİRİŞ 16.03.2017 15:58 GÜNCELLEME 16.03.2017 15:58

Keskin Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin’den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  başlattığı istihdam seferberliğine tam destek geldi.

Recep Ercan Keskin yaptığı açıklamada yeni istihdam seferberliğini desteklediğini belirterek “Öncelikle Cumhurbaşkanımızın istihdam seferberliğini şahsen ve firma olarak gönülden desteklediğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Daha güçlü bir Türkiye için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istihdam seferberliği çağrısının ülkenin geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Çünkü istihdam, sosyal ve ekonomik olarak iki boyutuyla da önemli bir konudur. İşsiz vatandaşın çalışmasının, ailesine ve çevresine katkı sağlaması, çocuklarının eğitimini karşılayabilmesi, terör ve benzeri oluşumlardan uzak kalabilmesi gibi önemli pozitiflikler barındırdığını aktardı.

"HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI"

İşadamı Keskin, istihdam artışının ekonomik olarak çarkların daha fazla dönmesi, daha fazla üretim, daha fazla katma değer ve kalkınma hızının artması anlamına geldiğini belirtti.