Baklava ve tekstil devine kayyum atandı

FETÖ soruşturması kapsamında Aydınlı Grubu'na bağlı Aydınlı Hazır Giyim'e TMSF tarafından kayyum atandı. TMSF denetimine geçen şirketler arasında Faruk Güllüoğlu da yer aldı.

Baklava ve tekstil devine kayyum atandı
Baklava ve tekstil devine kayyum atandı
GİRİŞ 26.01.2017 12:35 GÜNCELLEME 26.01.2017 21:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı'nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu'na bağlı Aydınlı Hazır Giyim'e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı. TMSF denetimine geçen şirketler arasında baklavacı Faruk Güllüoğlu da yer aldı.

Aralarında Ömer Faruk Kavurmacı, Faruk Güllü’nün de olduğu çok sayıda iş adamına yönelik geçtiğimiz Eylül ayında gözaltı işlemi yapılmıştı. Anılan soruşturma kapsamında bazı işadamları serbest bırakılırken, çok sayıda iş adamı da tutuklanmıştı.

Söz konusu isimlerden Ömer Faruk Kavurmacı’nın başında bulunduğu Aydınlı Hazır Giyim San. Ve Tic. A.Ş ile Faruk Güllü’nün sahibi olduğu Baklavacı Güllüoğlu Gıda Sanayi ve Dış Tic. A.Ş TMSF bünyesine geçti.

Aydınlı Hazır Giyim'in bünyesinde Pierre Cardin, Cacharel ve U.S. Polo markaları yer alıyor. Aydınlı Grup'un 2015 yıl sonu cirosu 2.7 milyar lira.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 1
  • Sivaslı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sivas demircelikte 600kiși ișçi maĝdur edildi Patron tarafinda buraya bir,tmsf atayin.6aylik ayligimiz var.Tazminatimiz var Haksizlik var Devletimiz buraya el atsin
    Cevapla