FETÖ'den tutuklanan ünlü işadamı hayatını kaybetti

FETÖ soruşturması kapsamında 28 Temmuz’da tutuklanan Uğur Selüloz A.Ş. sahiplerinden Ünal Takmaklı cezaevinde kalp krizinden yaşamını yitirdi.

FETÖ'den tutuklanan ünlü işadamı hayatını kaybetti
FETÖ'den tutuklanan ünlü işadamı hayatını kaybetti
GİRİŞ 29.11.2016 17:30 GÜNCELLEME 29.11.2016 19:52
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında 28 Temmuz’da Nazilli’de tutuklanan Uğur Selüloz A.Ş.'nin sahiplerinden Ünal Takmaklı (77) bulunduğu Menemen T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda bugün kalp krizi geçirdi.

Cezaevi tarafından acilen Menemen Devlet Hastanesi’ne getirilen Takmaklı’nın duran kalbi burada çalıştırıldı. Ancak daha önceden geçirdiği başka rahatsızlıkları da bulunan Takmaklı, hayatını kaybetti.

Nazilli’de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında geçen Temmuz evlerinde gözaltına alınan Uğur Selüloz A.Ş.'nin sahipleri İşadamı Mehmet, Ali ve Ünal Takmaklı, çıkarıldıkları 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanmıştı. Takmaklı kardeşler Menemen T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda bulunuyordu.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 65
  • mehmet balcı 2 7 yıl önce Şikayet Et
    söylemeye çalıştığım savunduğumuz destekçisi olduğumuz gruplara göre değil islama göre değerlendirmek zorundayız olayları müslümansak eğer. gülenin ne mal olduğu belli. hemde taaaa 28 şubattan beri belli.(sizde biliyordunuzda size dokunmayan yılan bin yaşıyordu işte) ama sempatizanlarının hepsini aynı kefeye koyamazsınız. böyle bir hakkınız yok. şunuda söyliyeyim tabanda hala sempatisi olanların çoğu hala inanmıyor bu olayların arkasında gülenin olduğuna. Allah akıl fikir versin demekten başka yapacak bişeyimiz yok. tıpkı müslüman olduğu halde faiz yiyenleri vazgeçiremediğimiz gibi..
    Cevapla
  • mehmet balcı 7 yıl önce Şikayet Et
    bir insan kelimei tevhid getiriyor, namazını kılıp zekatını veriyorsa kimse ona kafir diyemez. zina veya kısas uygulanacak bir cürüm işlmediyse kanı müslümana haramdır. olabilir müslüman yanlış yapabilir yanlış kişilerin peşine takılabilir. ama sırf bu yüzden gönül bağı var diye aynı kefeye konulamaz. kaldı ki sizin takıldığınız kliklerde islamın tasvip ettiği kuruluşlar değil. yahudiye verilmeyen tepkiler müslümana veriliyor. şimdi bana hemen fetöcü damgası yapıştıranlar çıkacak. vallahi alakam yok. hatta akpnin alakası varken bile benim alakam yoktu. söylemeye çalıştığım
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    asıl hesabı Allah'a vereceksiniz
    Cevapla
  • haydar 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamların sahte suçlamaları neticesinde elazığa, malatyaya, silivriye tıkılan ve ölenlerin ahları tutuyor. Men dakka dukka. Etme bulma dünyası. Bunlar az yuva yakmadı.
    Cevapla
  • Guest 7 yıl önce Şikayet Et
    Adam 77 yasındaymış. Ev hapsi daha iyiymis aslinda.
    Cevapla
  • Müslüman kürt 7 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu fetö yu 17 aralık tan önce bırak sa idi oda allah katinda bu hainlik lerin nasıl hesabini vercek peki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle