Mitsubishi Electric MAKTEK Fuarı’na katıldı

Mitsubishi Electric, yeni ürünleri olan M80 ve M800 serisi CNC kontrol ünitelerini MAKTEK Avrasya 2016 Fuarı'nda görücüye çıkardı.

Mitsubishi Electric MAKTEK Fuarı’na katıldı
Mitsubishi Electric MAKTEK Fuarı’na katıldı
GİRİŞ 12.10.2016 17:30 GÜNCELLEME 12.10.2016 17:30

Mitsubishi Electric'ten yapılan açıklamaya göre şirket, makine sektörünün Avrasya'daki en büyük buluşması MAKTEK Avrasya 2016 Fuarı'nda, yeni ürünleri arasında yer alan M80 ve M800 serisi CNC kontrol üniteleri ile yeni nesil fabrika otomasyon ürünlerini sergiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri Genel Müdürü Şevket Saraçoğlu, son yıllarda Türkiye'de faaliyetlerini yoğunlaştıran markalarının dünya genelinde dikkat çeken teknolojik gücünü, özellikle OEM sektörü için oluşturduğu çözüm paketleri ve üniversitelerle olan işbirlikleriyle Türk makine ve otomasyon sektörüne aktardığını bildirdi.

Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemlerinin dünyada çok çeşitli alanlarda faaliyet gösteren fabrikalara hızlı entegrasyon, üretkenlik, esneklik ve verimlilik konusunda katma değer sağladığını aktaran Saraçoğlu, "Büyük bir hızla gelişen Türk endüstrisinin yüksek teknolojili ve enerji verimli fabrika otomasyon çözümlerine olan ihtiyacının artacağına inanan bir markayız ve bu zorlu göreve adres olarak kendi teknolojimizi gösteriyoruz." ifadelerini kullandı.

Saraçoğlu, Mitsubishi Electric'in dünyanın önde gelen makine üreticilerine ileri otomasyon ekipmanları, CNC ürünleri ve mühendislik çözümleri sağladığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"MAKTEK Avrasya 2016 Fuarı katılımcıları, Türkiye'nin 2023 vizyonuna uygun olarak gerek üretime yönelik takım tezgâhları kontrolü gerekse ihraç makinelerin kontrol sistemleri çözümlerine yönelik Mitsubishi Electric ürünlerini, fuara katılan birçok firmanın standında görüp inceleme olanağı buldu. Ziyaretçiler, CNC için Mitsubishi Electric tarafından özel olarak geliştirilen ilk CPU, dördüncü nesil SSS, dokunmatik ekran ve sezgisel kullanım gibi üst düzey yenilikleri standart olarak sunan yeni kontrol ünitelerimiz M80 ve M800 serisini deneyimleme imkanına sahip oldu. Böylelikle hem Mitsubishi Electric teknolojisini daha yakından gördüler hem de uluslararası pazarda teknoloji ortağımız olan uzman kadromuz ve global servis organizasyonumuz ile yeni ürünlerimiz üzerine bilgi alışverişinde bulundular. Mitsubishi Electric olarak katma değeri yüksek ve ileri teknolojiyle donatılmış fabrika otomasyon sistemleri ve CNC ürünleriyle pazarda rekabet gücünü artırmayı hedefleyen tüm üreticilerin yanındayız."

KAYNAK: AA