Murat Ülker'den ilginç Boris Johnson paylaşımı!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den bugün ilginç bir paylaşım geldi.

Murat Ülker'den ilginç Boris Johnson paylaşımı!
Murat Ülker'den ilginç Boris Johnson paylaşımı!
GİRİŞ 29.09.2016 15:17 GÜNCELLEME 29.09.2016 15:17

İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın Türkiye ziyaretinde, çocukluğunda yediği Jaffa markalı kekleri bugün Türk şirketlerin ürettiğini belirtmesinin ardından Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den bugün Jaffa kek paylaşımı geldi.

İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson'ın geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretine ilişkin yansımalar devam ediyor.

İngiliz medyasının yoğun ilgi gösterdiği ziyarette İngiliz Bakan'ın Türkiye'nin AB üyeliğine destek açıklaması ve devasa bir ticaret anlaşması talebi, çocukluğunda severek yediği 'Jaffa' kekin artık Türk şirketleri tarafından üretilmesine vurgu yapması önemli gelişmeler olarak not edilmişti.

"TÜRK MALI MAKİNE, TÜRK ÜRETİMİ KEK"

Johnson'ın Türkiye'deki demecinde 'Jaffa' kekleri Türk şirketlerinin üretmesine yönelik açıklamasının ardından bu keklerin üreticisi olan Ülker bünyesinde bulunduran Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'den anlamlı bir paylaşım geldi.

Ülker, Intagram hesabından yaptığı paylaşımda "Jaffa" keklerin ambalajının üzerinde Murat, Ülker, Jaffa Cakes ve Yıldız yazılı görseli paylaştı. Paylaşımında İngiliz Bakan Johnson'ın sözlerine atıfta bulunarak "Jaffa Cakes, McVitie's Türk malı makine, Türk üretimi kek, hem de JAFFA ;)" ifadesine yer verdi.

İşte Murat Ülker'in o paylaşımı: