Ünlü firmanın sahibi işadamı gözaltına alındı

FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında örgüte finans sağladığı iddiasıyla Orkide Yağları'nın sahibi Küçükbay gözaltına alındı

Ünlü firmanın sahibi işadamı gözaltına alındı
Ünlü firmanın sahibi işadamı gözaltına alındı
GİRİŞ 08.08.2016 08:17 GÜNCELLEME 08.08.2016 08:18
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik soruşturma kapsamında örgüte finans sağladığı iddiasıyla Orkide Yağları'nın sahibi Küçükbay Şirketler Grubu Başkanı Ahmet Küçükbay gözaltına alındı. İzmir polisinin yaptığı operasyonla İstanbul'da sabaha karşı saat 04.00 sıralarında gözaltına alınan Küçükbay, İzmir'e götürülmek üzere yola çıkarıldı. 

Küçükbay dün İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi öncesi birçok gazeteye tam sayfa ilan vererek mitinge destek vermişti.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 27
  • hasan avcı 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamların reklamlarını yayınlamayalım. Mesela yeni Şafak (ben aboneyim) niye bunların darbeye karşıyız, demokrasi vs. reklamlarını alır bilmem. size bir şey söyleyeyim mi: Bu milletin en asili biziz yani halk. Siyasilerden bir kısmı, belediyeler, bahsettiğim gibi gazeteler bir şeyler uğruna neler yapıyorlar neler. Mesela bu haberi yarın gazetemde okuyacağım. Dünkü gazetemde de bu adamın (orkide patronu) reklamı vardı.
    Cevapla
  • chingiz abdullaev 7 yıl önce Şikayet Et
    antalyada vergi kacakciligi ve sahte kira kontratlari yapan antalyanin unlu is adamini vergiye ihbar etdim,hala da bu is adami ceza almamis.
    Cevapla
  • Gül 7 yıl önce Şikayet Et
    Burada eleştiri yapalım derken iftira atmış oluyorsunuz.Lütfen dikkat edelim a101in sahibi bunlarla yıllar önce ticaret yapmıştı uzun yıllardır ilgileri yok .Bunlardan ayrıldığı için iftiralar maruz kaldılar
    Cevapla
  • can 7 yıl önce Şikayet Et
    A101 den devam edin. Sayın Süleyman Soylu bu hainlerin üstüne gitmelidir. fetö ilişkisi kesinlikle araştırılmalı.
    Cevapla
  • seza 7 yıl önce Şikayet Et
    beli değilmiydi sponsorluk yapıyordu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle