Ünlü iş adamı ve 3 oğlu serbest bırakıldı

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve 3 oğlu serbest bırakıldı.

Ünlü iş adamı ve 3 oğlu serbest bırakıldı
Ünlü iş adamı ve 3 oğlu serbest bırakıldı
GİRİŞ 31.07.2016 18:00 GÜNCELLEME 31.07.2016 19:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bursa merkezli Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve 3 oğlu, savcılıktan salıverildi

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, eski Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Sönmez ve 3 oğlu, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İş adamı ve çocukları, savcılıkça serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyon kapsamındaki çalışmaları sürüyor.

Bursa merkezli 28 Temmuz'da başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında, aralarında eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, eski İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve eski Bursa Vergi Dairesi Başkanı İbrahim Saydam'ın bulunduğu 152 kişi gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR 3
  • misafir99 7 yıl önce Şikayet Et
    bizium isimiz hükümetimizin, devletimizin isini elestirmek degil, devletimize destek vermektir..nerden biliyorsun o serbest birakilan kisilerin suclu oldugunu...belki o insanlarda magdur..biz öncelikle kendi ailemize bakalim, kendimize bakalim
    Cevapla
  • Kurt 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu mu adalet? Herkes için eşit adalet istiyoruz.
    Cevapla
  • Kocasolak 7 yıl önce Şikayet Et
    Fire vermeye basladi,cok erken.
    Cevapla