İttifak Holding'ten 'kalkışma' açıklaması

İttifak Holding, darbe girişimine ilişkin yapılan açıklamada, "15 Temmuz gecesindeki hain darbe girişimini şiddetle kınıyoruz" dedi.

İttifak Holding'ten 'kalkışma' açıklaması
İttifak Holding'ten 'kalkışma' açıklaması
GİRİŞ 18.07.2016 16:05 GÜNCELLEME 18.07.2016 16:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milletimize, devletimize, demokrasimize ve birliğimize kast eden 15 Temmuz gecesindeki hain darbe girişimini şiddetle kınıyoruz. Milli iradeyi hiçe sayan bu alçak girişim sonrası cesaretle demokrasimize ve geleceğimize sahip çıkan halkımıza minnetlerimizi sunuyor, bu uğurda şehit olan vatan evlatlarımıza da Yüce Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına ve milletimize de baş sağlığı diliyoruz.

Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız ve ülkemizi karanlıklara sürüklemek, dirlik ve bütünlüğümüzü bozmak isteyenlerin dimdik karşısındayız. Bu vatan hepimizin… İhanetle, terörle bu ülkeyi istikrarsızlaştırmak, yıkmak ve bölmek isteyenlere izin vermeyeceğiz. İttifak Holding olarak biz de buradan hareketle tüm şirketlerimiz ve çalışanlarımızla birlikte halkımızın gururla yürüttüğü demokrasi mücadelesi içerisindeki yerimizi aldık. Bu haklı mücadelede demokrasimize ve Milli iradeye sahip çıkan halkımıza ve bu mücadelede ön saflarda yer alan siz değerli basın mensuplarına şükranlarımızı sunarız.

Milli beraberlik ve bütünlüğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde birbirimize kenetlenmeli, ülkemiz için bir olmalıyız. İhanet ve terörün bir araya geldiği 15 Temmuz gecesinde millet olarak büyük bir sınav verdik ve alnımızın akıyla bu kara gecenin üstesinden gelmeyi başardık. Demokrasiye ve Milli iradeye halkımızın sahip çıkması ülkemizin yarınlarına olan güvenimizi daha da güçlendirdi. Bu talihsiz gecede hayatını kaybeden şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, yakınlarına ve tüm ülkemize baş sağlığı diliyor, yaralıların en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Allah, ülkemizin ve milletimizin yanında olsun ve bizlere bu acıları bir daha yaşatmasın.

Saygılarımızla,

İttifak Holding 

YORUMLAR 3
  • hakan öz 7 yıl önce Şikayet Et
    darbe gerçekleşseydi böyle demiyecektiniz,duruma göre hareket edenlerle işimiz olmaz.
    Cevapla
  • hakan öz 7 yıl önce Şikayet Et
    darbe girişimine ilk saatlerde kim ve hangi kurum kuruluş dik durduysa başımızın tacı bu saatte kınayanlar ...herkes yoluna..
    Cevapla
  • Garip 7 yıl önce Şikayet Et
    buyuksun ittifak holding....
    Cevapla