Civil tedarikçileriyle buluştu

Anne bebek ve çocuk giyimin öncü markalarından olan Civil, Cemile Sultan Korusu’nda tedarikçilerine iftar verdi.

Civil tedarikçileriyle buluştu
Civil tedarikçileriyle buluştu
GİRİŞ 18.06.2016 16:42 GÜNCELLEME 18.06.2016 16:42

Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran, ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Genel Müdürü Mustafa Koca ve sanatçı Mustafa Ceceli’nin de katıldığı iftarda 600 kişi ağırlandı. İftar programını geleneksel hale getiren Civil aynı zamanda ödül töreniyle tedarikçilerini onurlandırdı.

Her sene düzenlediği iftarlarıyla tedarikçilerine iftar veren Civil, bu yıl 600 kişiyi ağırladı. Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleşen iftara Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran, ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Genel Müdürü Mustafa Koca, Sanatçı Mustafa Ceceli ve ünlü oyuncu Cengiz Coşkun katıldı. İftar programında hedefleriyle ilgili açıklama yapan Civil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldıran; “Mağazacılığa Sultanhamam’da başladık. 20 yıldır verdiğimiz hizmetle şuan Türkiye’de anne bebek ve çocuk sektöründe öncü markalardan olma yolunda hızla ilerliyoruz. 2016’ının ikinci yarısında yurtdışı projelerimiz var. Yurtdışından yatırımcılarla görüşmelerimiz devam ediyor ve Civil ailesini yurtdışına da taşıyacağız’’ dedi.

‘’E-ticarette Hedef Yüzde 20’’

E-ticarette de hızla yol almaya devam ettiklerinin söyleyen Yıldıran sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Amacımız e-ticaretin ciromuzda yüzde 7’lik katkısı olan payını yüzde 20’ye çıkarmak. Aynı zamanda çizgi film-sinema sektörüne de hızlı bir giriş yaptık ve Kukuli ve dostları ile 200 milyon izlenme oranına ulaştık. Bizler tüm bu hizmetlerimizin dışında aynı zamanda personelimize de yatırım yapıyoruz. 20 bin saat eğitim vererek müşterilerimizin hak ettiği hizmeti almasını sağlıyoruz. Türkiye’nin dört bir yanından gelen tedarikçilerimize bu gece bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Civil’e sağladığınız katkıyı unutmak mümkün değil.”