Koç Holding'in 4 yıl sonraki hedefini açıkladı

Koç Holding YKB Ali Koç, dört yıl sonraki hedefini 50 ülkede tamamen kendi mühendisleriyle ürettikleri araçları satmak olarak açıkladı.

Koç Holding'in 4 yıl sonraki hedefini açıkladı
Koç Holding'in 4 yıl sonraki hedefini açıkladı
GİRİŞ 30.05.2016 17:11 GÜNCELLEME 30.05.2016 17:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, "4 yıl sonra 50 ülkede tamamen kendi mühendislerimizin ürettiği araçları satacağız" dedi.

Ford Trucks müşterilerine satış, servis, yedek parça ve ikinci el olmak üzere tüm hizmetleri aynı çatı altında sunacak olan Ford Trucks Gizerler 4S tesisinin açılışı için Ali Koç’un da katılımıyla tören düzenlendi.

Törende konuşan Ali Koç, son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle hayatını kaybeden asker, polis ve vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi.

"HEDEFİMİZ KENDİ ARAÇLARIMIZLA DÜNYA KAMYON PAZARINA GİRMEK"

Gizerler A.Ş.’nin çeşitli yatırımlarda yıllardır Koç ailesini başarıyla temsil ettiğini anlatan Ali Koç, "Bugün açtığınız Ford Kargo 4S Plazası’yla da marka itibarını ve gücünü artıracağınıza, işleri büyüteceğinize inancım tamdır" ifadesini kullandı.

Şirket hedeflerinden bahseden ve yerli üretime ağırlık verdiklerini anlatan Ali Koç, "4 yıl sonra hedefimiz 50 ülkede tamamen kendi mühendislerimiz ve işçilerimizin ürettiği araçlarımızı, motorlarımızı dünyaya satarak dünya kamyon pazarında iyi bir oyuncu olmak" diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • fatih kıvanç 7 yıl önce Şikayet Et
    üzerine ford yazdıktan sonra hiç bir anlamı olmaz, bizim burda ona taşeron derler
    Cevapla
  • hikmetli 7 yıl önce Şikayet Et
    hani yerli otomobil intihardı?
    Cevapla
  • yerli tır 7 yıl önce Şikayet Et
    Yerli tır yapması iyi olur Otosan'ın ya da Otokar'ın çünkü tırlar füzeleri taşımak için ya da Koral gibi sistemleri taşımak için dışa bağımlılığı bitirir
    Cevapla
  • MUHRNDIS 7 yıl önce Şikayet Et
    yERLİ ARABA YAPIMINA BAŞLAMASI ILE İLİŞKİSİ VARMI?
    Cevapla