Kaynak Holding'ten ilk çeyrek değerlendirmesi

Kaynak Holding 2016’nın ilk çeyreğini değerlendirmek ve yıl sonu hedeflerini belirlemek için bir araya geldi.

Kaynak Holding'ten ilk çeyrek değerlendirmesi
Kaynak Holding'ten ilk çeyrek değerlendirmesi
GİRİŞ 16.05.2016 17:42 GÜNCELLEME 16.05.2016 17:42

Kaynak Holding bünyesinde bulunan; eğitim, tarım, bilişim ve sağlığa kadar tüm şirket yöneticilerinin katıldığı toplantıda Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş Kaynak Holding’in gelecek hedeflerini paylaştı.

2016 yılı ilk çeyreği değerlendiren Kaynak Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmran Okumuş; “Kasım 2015’te göreve geldiğimiz Kaynak Holding ve bünyesinde bulunan şirketlerin 2016 yılının ilk çeyreğinde azımsanmayacak büyüme ve cirolarında artış sağladı. Elde ettiğimiz büyümeyi yine gücümüzü aldığımız milletimiz için harcıyoruz. Kilis’te bir okul yapıldı ve İstanbul’da bir derslik yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim, teknoloji, sağlık, Kaynak Holding olarak her zaman önceliğimiz oldu. Bu alanlarda kazanç sağlamanın yanı sıra milletimize katkı sağlamak da önemli görevlerimizin başında geliyor.

Kısa süre öncesinde yeniden yapılandırdığımız şirketlerimiz hak ettiği gücü yakalamayı başardı ve ilerleyen dönemlerde de bu büyümelerinin devam edeceğine inancımız sonsuz. Millileşen holdingimizin yatırımları eğitim, sağlık, teknoloji gibi her alanda artarak devam edecek. Sürat Teknoloji olarak Teknopark’ta 25 çalışanımızla birlikte ülkemize nasıl katkı sağlayabiliriz konusunda çalışmalarımız devam ediyor.

Ülkemizden aldığımızı her anlamda ülkemizle paylaşmak için yenilenen vizyonumuz ve misyonumuz ile ülkemize yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bünyemizdeki 72 şirket ve 13 bini aşkın çalışan ile hedefimiz, 2016’nın sonunda Türkiye’nin ekonomisine kazanç sağlamak.” şeklinde konuştu.