Ali Ağaoğlu Türkiye pazarından çekiliyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, devam eden projeleri tamamladıktan sonra Türkiye'de iş yapmayacağını açıkladı.

Ali Ağaoğlu Türkiye pazarından çekiliyor
Ali Ağaoğlu Türkiye pazarından çekiliyor
GİRİŞ 16.04.2016 13:06 GÜNCELLEME 16.04.2016 13:06
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, devam eden projelerini tamamladıktan sonra Türkiye’de iş yapmayı bırakacağını açıkladı. Uluslararası tecrübesi olan insanları grup bünyesine kattıklarını ve yeni yapılanmayı tamamladıklarını vurgulayan Ağaoğlu’nun yeni hedef pazarı İran. Ağaoğlu’nun Türkiye’yi terk edecek kadar yılmasının nedeni ise paralel bürokrasi. Bekleyen projeler arasında neredeyse hiçbir işinin yürümediğini anlatan Ağaoğlu, “Ellerinde bir işadamı listesi var, bunların işleri yürümeyecek diye dolaşıyorlar. Devam eden birkaç projemiz var onları da bitirip yurtdışına gideceğiz” diye konuştu. 

'YILLARDIR DEVLETTEN ALACAĞIM VAR'

Devletten 380 milyon liralık KDV alacağı bulunduğunu vurgulayan Ali Ağaoğlu, “380 milyon TL param yıllardır devlette duruyor. 380 milyon TL ne demek. Cirosu 380 milyon TL’yi bulmayan büyük şirketler var” dedi. KDV alacağını alamamış olmasının nedeni olarak da yine ‘bürokrasi’yi gösteren Ağaoğlu “Ticaretten anlamayan, hayatında bir yumurta satmamış, bir tane eleman çalıştırmamış insanlar ülkenin kaderini belirliyor. Rahmetli Özel'ın da Cumhurbaşkanımız RecepTayyip Erdoğan’ın da başarısının sırrı eski tüccar olmalarından geçiyor. Ticareti bilmeyen insanlar, ticaret yapanların da önünü tıkıyor” şeklinde konuştu. 

Ağaoğlu’nun halen devam eden 4 projesi bulunuyor. Tüm projeler 2018’e kadar bitecek.

YORUMLAR 13
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    defol git ali efendi. seni isteyen yok artık. şımarık kibirli adamın tekisin. zengin olsan ne yazar. kalbin zengin olsun.
    Cevapla
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Defol nereye giderken git, baktim millet fakir karanfil birakiyor, ben gul biraktim diyen Sen. Bu ulkenin kaymagini yediniz, nankor defol irana git cine git yeterki defol git
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah daha çok versin ve bereketi ni artırsın bürokrasi türkiyede çok sıkıntı insanımız bozuk fesat fitne kırk nazla bir imza atıyorlar.inşaat tuketimdir üretim yapıp ülkeye birseyler katmak lazım bu servete ulaştıktan sonra bence fabrikalar kur
    Cevapla
  • Çetin 8 yıl önce Şikayet Et
    Duyduğum en güzel haber yolun açık olsun zengin nereye gidersen git
    Cevapla
  • uğur 8 yıl önce Şikayet Et
    istersen mars a git..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle